Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Niet tevreden, geld terug Licener Anti-luisshampoo

Niet tevreden, geld terug Licener Anti-luisshampoo

Product

Licener Anti-luisshampoo

Specifieke actievoorwaarden

* Het product moet binnen 6 weken na aankoop naar ons opgestuurd worden.

* Zonder aankoopbewijs (met daarop zichtbaar eventuele kortingen/aanbiedingen) en originele verpakkingsmaterialen kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. Alleen volledige ingevulde aanvragen worden door ons in behandeling genomen. Het product dient volgens de instructies op de verpakking gebruikt te zijn. In geval van twijfel, kan u als klant worden gevraagd om de behandeling eenmaal te herhalen. Deze behandeling wordt door ons bekostigd.

* Deze actie is alleen geldig voor personen woonachtig in Nederland en België vanaf de leeftijd van 18 jaar.

* Pronova Laboratories B.V. heeft het recht om de actie voortijdig te beëindigen en/of de actievoorwaarden aan te passen. Deze actie loopt van 01/03/2019 tot 01/06/2020.

* Indien de eventuele tweede behandeling ook gebrekkig gebleken is, wordt het aankoopbedrag teruggestort via bankrekening. U kunt uw aankoopbedrag binnen 4 à 6 weken terug verwachten. Let op! Eén inzending per huishouden, per adres, per IBAN/BIC bankrekeningnummer.

Niet tevreden geld terug

Indien u niet tevreden bent over het product (Licener) kunt u aanspraak maken om het aankoopbedrag terug te krijgen, hiervoor moet u de stappen doorlopen die een bedrijf als voorwaarde stelt. Zo zijn er acties waarbij u het hele product op moet sturen. Lees dus eerst goed de gehele voorwaarden op de eigen site van het product alvorens u mee doet aan een actie. Mocht u besluiten mee te doen houdt er rekening mee dat ze bijna altijd vragen om een reden waarom u niet tevreden bent.
Kortom dit is niet hetzelfde als een geld terug actie maar wel heel fijn om zo kennis te maken met een product.

Website

Via Licener

Facebookgroep Tips & Acties van Thuisleven

In onze Facebookgroep Tips en Acties van Thuisleven komen nog meer acties aan bod die het blog niet halen. Ook kun je daar makkelijk de acties delen die je tegen komt op het internet. En oproepjes tot ruil plaatsen.

Aanvullende informatie

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Korting & Spaaractie’s (inclusief Geld Terug Acties) alle lopende Geld Terug Acties, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe