Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Niet tevreden geld terug- DulcoSoft laxeermiddel

Niet tevreden geld terug- DulcoSoft laxeermiddel

Product: Dulcosoft oplossing voor oraal gebruik 250 ml en Dulcosoft poeder voor drank, 20 sachets

Specifieke actievoorwaarden: Ben je niet tevreden, laat dit dan voor 1 februari 2019 weten dan geven we je het aankoopbedrag terug. Vul de vragenlijst helemaal in en download de kassabon met hierop duidelijk vermeld de aankoop van de betreffende Dulcosoft verpakking, datum van aankoop tussen 7 mei 2018 tot en met 31 december 2018 en aankoopbedrag. Om deel te nemen aan de Actie wordt uw aankoop van een verpakking Dulcosoft poeder voor drinkbare oplossing of Dulcosoft orale oplossing terugbetaald onder bepaalde voorwaarden en voor de maximum prijs van € 15,97 voor de oplossing voor oraal gebruik en € 12,55 voor de poeder voor drank (BTW inbegrepen). En binnen de limiet van 3000 gevalideerde aanvragen.

Niet tevreden geld terug
Indien u niet tevreden bent over het product kunt u aanspraak maken om het aankoopbedrag terug te krijgen, hiervoor moet u de stappen doorlopen die een bedrijf als voorwaarde stelt. Zo zijn er acties waarbij u het hele product op moet sturen. Lees dus eerst goed de gehele voorwaarden op de eigen site van het product alvorens u mee doet aan een actie. Mocht u besluiten mee te doen houdt er rekening mee dat ze bijna altijd vragen om een reden waarom u niet tevreden bent.
Kortom dit is niet hetzelfde als een geld terug actie maar wel heel fijn om zo kennis te maken met een product.

Website: Dulcosoft.nl

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Korting & Spaaractie’s (inclusief Geld Terug Acties) alle lopende Geld Terug Acties, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen
Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Linda Meester

Voeg commentaar toe