Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Niet tevreden geld terug: Chi Na De Beet

Niet tevreden geld terug: Chi Na De Beet

Product: Chi Na De Beet

Specifieke actievoorwaarden: 

Bij Chi Natural Life willen we het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op de gezondheid vergroten. Wij zijn trots dat we de verbinding mogen zijn tussen de levenskracht van de natuur en jouw gezondheid! In verband met het feit dat wij dit jaar 40 jaar bestaan hebben wij een aantal jubileumacties! Waaronder de Niet goed? Geld terug! actie op de populaire Na De Beet roller.

NaDeBeet is al 20 jaar dé 100% natuurlijke succesformule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Wij vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent. Bent u ondanks deze succesformule niet tevreden met onze Na de Beet roller dan kunt u beroep doen om uw aankoopbedrag terug te krijgen. Wegens de administratieve werkzaamheden en betrouwbaarheid van de aanvragen zijn wij genoodzaakt via een protocol te werken.

Hier kunt u de actievoorwaarden lezen die betrekking hebben op de Niet goed? Geld terug! actie.

Website: Chi

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

2 reacties

    • •De Niet goed? Geld terug! actie is qua communicatie en vergoeding uitsluitend tussen eindgebruiker (koper) en producent (Chi Natural Life), vergoeding vragen/krijgen bij (web)winkels of andere resellers is niet mogelijk.