Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Niet lekker? Geld terug! – Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style

Niet lekker? Geld terug! – Valess gekruide stukjes Asian & Italian Style

Deze geld-terug-actie is alleen geldig op de Valess gekruide stukjes, voorzien van actiesticker. De nieuwe gekruide stukjes Asian & Italian Style hebben een heerlijke smaak en stevige bite. Ze zijn lekker gekruid en passen perfect bij jouw favoriete Aziatische of Italiaanse gerechten. Heb je ze thuis geprobeerd en vond je ze echt niet lekker? Vraag dan hier je geld terug.

Specifieke actievoorwaarden: 

Deze geld-terug-actie heeft betrekking op de actieverpakkingen van Valess gekruide stukjes Asian style en Valess gekruide stukjes Italian style. De actieverpakkingen zijn te herkennen aan de actiesticker op de verpakking. De Actie loopt van 21 September t/m 30 November 2020. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe