Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > My Little Riding Champion met winactie (gesloten)

My Little Riding Champion met winactie (gesloten)

Maak je klaar om al je paardendromen te vervullen in volle galop. My Little Riding Champion is vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4 en Xbox One en vanaf 13 december op de Nintendo Switch. Jouw paard, jouw passie! De paardenclub heeft jouw hulp nodig om de volgende grote wedstrijd te winnen. Kies je lievelingspaard, train samen en win medailles voor je club! Schep een band door je paard goed te verzorgen en maak prachtige ritten op het platteland. Volbreng samen met je paard missies en verdien nieuwe outfits en uitrusting voor jullie allebei.

Kenmerken:

• Keuze uit veel verschillende paarden, waardoor je altijd je favoriete paard kunt vinden
• Echte paardenverzorging en een echte emotionele band
• Veel verschillende aanpassingsmogelijkheden
• Een open wereld om te verkennen, met veel uiteenlopende lange ritten
• Veel verschillende typen wedstrijden en beloningen

Over Bigben

Bigben Interactive is een Europese speler die is gespecialiseerd in het uitgeven van videogames en het ontwerpen en distribueren van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar capaciteiten op het gebied van innovatie en creatie, wil Europees marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. www.bigben.eu

Over Toplitz

Toplitz is gevestigd in het Oostenrijkse Irding, vlakbij het mysterieuze meer Toplitz, waar het werkt aan nieuwe titels vol hart, ziel en liefde.

Info en verkrijgbaarheid

Vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4 en Xbox One en op Nintendo Switch.

Win My Little Riding Champion op Nintendo Switch

Wij mogen maar liefst 2 keer het spel My Little Riding Champion weggeven voor de Nintendo Switch. Wil jij graag kans maken op één van de twee spellen, vul dan onderstaande zin aan…

My Little Riding Champion is… omdat…..

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 30 januari 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

21 reacties

 • My Little Riding Champion is kleinzoon tije omdat…..hij ook op blue monday zorgt voor een grote lach op mijn gezicht

 • Wauw. Precies over dit spel hebben we het gehad.
  Ons dochtertje heeft toen ze net 3 jaar was op een mega groot paard gezeten. Ze was helemaal niet bang en reed onder begeleiding zo weg!
  Nu mag ze van de fysio nog niet paardrijden, moet eerst haar spiertjes goed genoeg trainen. Ze is hypermobiel in haar heupjes en enkeltjes.
  Nu is ze bijna jarig en wil ze ontzettend graag dit kado hebben. Dan is het net alsof ik echt rijd mama.. zegt ze dan.
  Wij gaan duimen voor ons! Maar gunnen het natuurlijk iedereen!

 • My Little Riding Champion is: mijn 2 dochters van 3 en 8 die stapelgek zijn op paarden omdat het echte paardenmeisjes zijn. De oudste rijdt iedere week paard en de jongste rijdt 1x per maand. En met dit spel kunnen ze op de ps4 iedere dag hun paarden gaan verzorgen. En het is goed voor de oog hand coördinatie van de oudste. Dit wordt echt iets van hun samen met hun papa❤

 • My Little Riding Champion is mijn jongste dochter omdat ze zich dapper door de eerste maanden van groep 3 heeft gereden. Het liefste zou ze ook echt op paardrijden gaan

 • My Little Riding Champion is Dagmar omdat ze 2 broertjes heeft waar ze altijd lief voor zorgt elke dag, dus ik hoop dat zij dit spel winnen mag. Ze deelft de switch met haar broertjes en we hebben niet echt een meisjes spel, dus My little riding champion dat wil zij wel! Dan kan zij de paardjes verzorgen want dat vindt zij vast heel leuk om te doen, en is zij binnenkort de Riding Champion kampioen. We duimen te winnen bij thuisleven.com en gaan ervoor, we lezen graag met jullie mee dus ga zo door!

 • My Little Riding Champion is mijn dochter Liz omdat ze ontzettend van dieren houdt maar helaas astma heeft dus zal het in het echt wat lastig worden om voor dieren te zorgen/ te houden. Maar in deze virtuele wereld kan ze er helemaal in opgaan!

 • My little Riding Champion is, of eigenlijk gezegd zijn mijn kleinkinderen allemaal , omdat ze mij alle vijf gelukkig hebben gemaakt.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor het winnen van dit zó leuke spel.

 • My Little Riding Champion is een kampioen omdat het zo’n geweldig realistisch spel is, waardoor iedereen zich een Riding Champion kan voelen!

 • My Little Riding Champion is mijn dochter van 10 jaar omdat ze elke dag weer vol goede moed opstaat en de strijd met haar 22q11 deletie syndroom weer vol positieve kracht aan gaat. Zo trots zijn wij op haar! En mocht ze even een terugval hebben dan staan we voor haar klaar om haar op te vangen.

 • My Little Riding Champion zijn mijn dochters omdat ze alles voor mij betekenen en beide ondanks alles zo hun best doen.

 • My Little Riding Champion is mijn nichtje omdat ze dol op paarden. Ze houdt van ze knuffelen, aaien en ze wil ook graag op paardrijles. Hiermee kan ze alvast een beetje oefenen 😉

 • Ik heb het spel ontvangen. Het was in het begin even goed kijken hoe het werkt maar mijn dochter weet nu hoe het moet. Ze vindt het erg leuk…haar broer moet haar nog wel af en toe helpen omdat het niet in het Nederlands is. We hebben nog niet alles ontdekt maar de paardjes worden tot nu toe goed verzorgd:-)