Thuisleven.com > Huishouden > Muurcirkels en familieplanners van Zoedt (met winactie)

Muurcirkels en familieplanners van Zoedt (met winactie)

Om mij heen zie ik een steeds groter groeiende interesse in papierwaren. Denk hierbij aan kaarten, inpakpapier, washi-tape, notitieblokken, schrijfwaren en kalenders. Laat het jonge en vrolijke merk Zoedt zich hier nou volledig mee bezig houden. Toen ik een kijkje nam op Zoedt.nl zag ik dan ook veel papierwaren voorbij komen maar ook veel leuks in de categorie wonen en lifestyle. En dat is maar goed ook want de een kan niet zonder de ander (en visa versa). Alle producten worden door Ellen en Cindy, de gezichten achter Zoedt, ontworpen. Nouja bijna alles dan want er zijn een paar Engelse teksten die perfect zijn en daar blijven ze graag vanaf. Groot gelijk dames.

In dit artikel laat ik graag een paar producten uit hun assortiment zien die ideaal zijn voor de komende periode. Bovendien maak jij kans op een prachtige familieplanner. De moeite waard dus om verder te lezen.

Sinterklaas

Gelovig of niet een beetje Sinterklaassfeer in huis zal het altijd goed doen. In het assortiment van Zoedt vind je voor Sinterklaas mega leuke cadeau zakjes, kaarten, masking tape (vergelijkbaar met washi tape) en zelfs kaarsen en prachtige muurcirkels. Zoals de muurcirkel die je hierboven ziet.

Op de muurcirkel zie je Sinterklaas met zijn paard, piet op een fiets en een grachtenpand op de achtergrond. Lekker Hollands dus. De muurcirkel staat bij ons op een muurcirkel houder, deze zijn los te koop in de shop. Je kunt er ook voor kiezen om de muurcirkel als wandcirkel te gebruiken. Houdt er dan wel rekening mee at er geen boorgat in de muurcirkel zit. Maar met wat dubbelzijdige tape (die geschikt is voor je muur) kun je de muurcirkel zo opplakken.

Tevens zie je op de foto 2 rolletjes masking tape, die ik gelijk gebruikt heb voor het gelukspoppetje op een Sinterklaascadeau voor Evi.

Kerstmis

Ook voor Kerst zijn er prachtige muurcirkels te koop bij Zoedt, zoals de muurcirkel hierboven waarop een kerstdorp te zien is. En ook voor Kerstmis is er een ruim assortiment te koop en dat allemaal in de stijl van Zoedt: zwart/wit, basic en mooi in eenvoud.

Ik heb zelf gekozen voor de muurcirkel houder zodat ik steeds weer kan variëren zonder onze witte en strak gestuukte muren vuil te maken. Daarnaast vind ik het ook leuk om de spullen in huis in beweging te houden. Dat wil zegen dat ik met regelmaat dingen verander van plek en voornamelijk van sfeer, zeker met Kerstmis.

Oud & Nieuw

Het is nog maar zelden dat ik van mensen hoor dat ze het niet druk hebben. Het is dan ook prettig om van elkaar de ins,- en outs te weten als het aankomt op afspraken. Ook hiervoor heeft Zoedt een prachtig artikel namelijk de familieplanner 2022. Zo is er een XL familieplanner, hier kunnen tot 8 personen opgeschreven worden (of 2 x 4 bijvoorbeeld). en er is een familieplanner tot 5 personen. Om de week staat er een leuke quote van Zoedt. Je zou haast blij worden dat de tijd zo snel gaat.

Liever een “gewone” agenda of kalender? Ook daarvoor ben je bij Zoedt aan het juiste adres.

Win Zoedt familieplanner

Wij mogen een familieplanner voor 5 personen verloten onder de deelnemers. Per dag zijn er 5 vakken voor 5 gezinsleden. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke prijs? Laat onder dit artikel en op twee willekeurige andere blogs op Thuisleven.com een reactie achter.

Noteer 8 december 2021 maar in de agenda want dan maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Zie jij je naam staan in de W.O.W. blog dan mag je ons een mail sturen om de prijs te claimen. Is de prijs niet tijdig geclaimd, dan gaat de prijs naar een ander.

Lees ook

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

57 reacties