Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Method allesreiniger en afwasmiddel een Limited edition

Method allesreiniger en afwasmiddel een Limited edition

Niet vaak heb ik gehoord dat schoonmaken voor mensen hun favoriete bezigheid is. En toegegeven ik geef ze geen ongelijk. Het is namelijk een van de ondankbare klussen, net zoals de was, de afwas en ga zo nog maar even door, in het huishouden. Want zodra het schoon is, wordt het vanzelf (of met opzet) weer vuil en kun je van voor af aan beginnen. Maar om nu de boel de boel te laten is ook alweer zoiets. Daarom maak ik van schoonmaken een feestje door iedereen erbij te betrekken. Dat heeft niet alleen als voordeel dat de klusjes sneller gaan, maar ook kun je op elkaars krachten werken. Zo vindt Tom het niet erg om te strijken en heb ik er een bloedhekel aan.

Wilt Tom het huis echt schoon hebben dan zijn er 3 opties om dat te bereiken:

  1. Zorg voor visite (wat ik normaal in een hele week doe, presteer ik om dan binnen een uur klaar te krijgen).
  2. Maak mij boos, als ik boos ben ga ik opruimen. En grof ook….
  3. Nieuwe schoonmaak middelen. Dat kan zijn van coole gadgets tot en met een nieuw en lekker ruikende allesreiniger. Immers wat nieuw is, moet getest worden.

En tadaaa prompt ontvang ik een pakket met daarin de Limited Edition van Method allesreiniger en afwasmiddel.

Method allesreiniger

De te gekke spray flacon is niet alleen prachtig om naar te kijken maar ook ideaal in gebruik. De flacon is dankzij de royale inhoud, makkelijk draagbaar en sprayt goed daar waar ik het wil hebben.
De allesreiniger is te gebruiken voor steen, tegels, werkbladen, hout en glas en daardoor een goede allrounder voor het hele huis. Ofschoon ik vaak van allesreinigers een aanslag krijg op de longen (de chemicaliën veroorzaken dan een hoestbui) heb ik dat met deze allesreiniger nog niet gemerkt. Dat kan zijn omdat er weinig schoonmaakmiddel nodig is om het oppervlak schoon te krijgen maar dat kan ook zijn vanwege de minder chemicalische middeltjes die toegevoegd zijn. Hoe dan ook vind ik dit al een pluspunt. Het overige wat ik fantastisch vind is de geur. Na een grote schoonmaakbeurt ruikt het heerlijk fris in huis en dat houdt zich toch een lange tijd zo. Heerlijk!

Method afwasmiddel

Ofschoon wij een afwasmachine hebben en daar eigenlijk zo’n beetje alles in zetten wat maar af gewassen moet worden, komt het in enkele gevallen wel eens voor dat er afgewassen moet worden. En dan is het prachtig om een mooie pomp-flacon op het aanrecht te hebben staan, waar je met een enkele druk op de pomp genoeg afwasmiddel hebt om de boel schoon te krijgen. Wat ik zelf heel prettig vind aan deze afwasmiddel is de milde geur. Na een afwasbeurt wilt het namelijk wel eens zo zijn dat de glazen niet prettig ruiken (vooral na een vaatwasmachine beurt). Om ze dan even om te spoelen in een schoon sopje, vind ik dan echt heerlijk.

Info en waar te koop

Toen ik de producten ontving dacht ik echt “WOW”. De producten zien er echt mega cool uit en ik had dan ook een stevig prijskaartje verwacht. Zeker met het feit dat het meeste van de ingredienten biologisch afbreekbaar is. Echter blijkt dat stevig prijskaartje behoorlijk mee te vallen.
Zo zie ik bij AH dat de Method afwasmiddel €2,99 kost en de Method allesreiniger slechts €3,99.

Lees ook:

Wanneer ga jij aan de poets?

*Voor het schrijven van deze review ontvingen wij een review-exemplaar*

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Die prijzen vallen echt mee, ik had ze inderdaad hoger verwacht. Ik ben zo nu en dan flink aan de schoonmaak, afhankelijk van mijn energie 🙂

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics