Kampvuurconcerten winnen
Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Magische Kampvuurconcerten in de kasteeltuin (winnen) wegens Corona geannuleerd

Magische Kampvuurconcerten in de kasteeltuin (winnen) wegens Corona geannuleerd

Op 16, 17 en 18 juli 2021 wordt de kasteeltuin van Kasteel Groeneveld omgetoverd tot een magische plek waar coronaproof kampvuurconcerten plaatsvinden. Op deze bijzondere plek luister je naar optredens van onder andere Xander de Buisonjé, Frans Duijts, Tim Akkerman, Hazes Tribute, Merel, Collin Waters. Rond het kampvuur hoor je de mooiste liedjes, beste verhalen en ervaar je een heel bijzondere sfeer. En helemaal speciaal: tijdens dit weekend wordt geld ingezameld voor KiKa. Van elke verkochte foodbox en drankpakket gaat €1,- naar KiKa.
Noot redactie: We hadden het zo graag anders gewild. Maar… wij moeten je nu vertellen dat de kampvuurconcerten en bosvoorstellingen niet doorgaan op 16, 17 en 18 juli. Vanwege de aangescherpte corona maatregelen. Dat betekent niet dat deze concertreeks niet doorgaat: wij verplaatsen. Komende week zullen we met locatie, artiesten en betrokken partijen overleggen wat de nieuwe data worden.

Drie kampvuurconcerten 2021

16 juli: Campfire Stories

Deze avond staat in het teken van singer-songwriters. Een lach, traan, bekende en onbekende songs; het vuur brandt flink tijdens dit concert. Met Tim Akkerman, Merel, Colin en een mystery artist.

Tickets: Kampvuurconcerten.eventgoose.com/event/campfire-stories
Kosten: €39,- voor een regulier ticket (voor één avond) en €75,- voor een VIP ticket.

17 juli: Hollands Kampvuurfeest

Heerlijke muziek, feest, gezelligheid en een lach rondom het kampvuur. Met Frans Duijts en de Hazes Tribute, Jeroen Visser en ook Merel en Colin, talenten die een speciaal Door het vuur tegen kanker song schreven.

Tickets: Kampvuurconcerten.eventgoose.com/event/het-hollandse-kampvuurfeest
Kosten: €39,- voor een regulier ticket (voor één avond) en €75,- voor een VIP ticket.

18 juli: Kampvuur Grande Finale

Je krijgt Hazes, Volumia, een lach, traan en feest rondom het kampvuur. Met Xander de Buisonjé en de Hazes Tribute, Jeroen Visser en ook Merel en Colin, talenten die een speciaal Door het vuur tegen kanker song schreven.

Tickets: Kampvuurconcerten.eventgoose.com/event/kampvuur-grande-finale
Kosten: €39,- voor een regulier ticket (voor één avond) en €75,- voor een VIP ticket.

Deze concertserie is coronaproof. Het betekent dat het event plaatsvindt volgens de laatste RIVM richtlijnen. Lees meer over de nabijgelegen Hoeve Ravenstein- in de luwte van Kasteel Groeneveld

Winnen

Wegens de nieuwe Corona maatregelen zijn de voorstellingen geannuleerd.
Zodra de nieuwe data bekend is informeren we jullie weer en komt de winactie weer live te staan

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

2 reacties

  • Ik ga heel graag met mijn lieve man op 18 juli naar Kampvuur Grande Finale. Samen genieten van prachtige muziek en een heerlijke sfeer. Wat willen we nog meer?