Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > KoopjesAap – koopjes voor iedereen met winactie (gesloten)

KoopjesAap – koopjes voor iedereen met winactie (gesloten)

Thuisleven staat bekend om de geld-terug-acties en alle andere acties die aantrekkelijk zijn. Ik vind het dan ook erg leuk om de website van KoopjesAap vandaag onder de aandacht te brengen. Niet alleen omdat ik een leuke winactie eraan mag koppelen maar ook omdat de website boordevol leuke aanbiedingen staat. En met aanbiedingen bedoel ik dus ook echte aanbiedingen. Kijk maar eens snel verder…

KoopjesAap testpakket

Om een goed beeld te krijgen van KoopjesAap kreeg ik shoptegoed aangeboden. Hiermee bestelde ik het volgende:
– Een roze vrouwen horloges met lederen band van het merk Quartz.
– Een waterdichte telefoonhoes.
– Tien sleutelringen.
– Een super heldere 3800 lumen LED zaklamp – waterdicht.
– Twee fiets achterlichten met grond laser (LED).
– Een pincet om mee eters en puistjes te verwijderen.
– Twee fiets voorlichten die je kunt bevestigen op het stuur met LED Koplamp.
Waar krijg je dit nog voor zo’n bedrag?

De voor- en nadelen van KoopjesAap?

Het assortiment bij KoopjesAap is zeer divers en goedkoop. Maar waarom zou je voor KoopjesAap kiezen?
Wel…
Op de eerste plaats hanteert KoopjesAap geen minimum bestelbedrag!
Ten tweede is de verzending gratis!
En ten derde krijg je je geld terug als het product niet goed is!

Maar dat is niet alles…. Lees maar snel verder
Hoge kortingen (tot 90%), goede kwaliteit, een goed te bereiken klantenservice die binnen 24 uur reageren op je vraag en je kunt veilig betalen op diverse manieren

Nu zul je je vast afvragen wat er WEL negatief is… Wel je producten zijn gewoon wat langer onderweg dan je gewend bent. Wil je liever dat het iets sneller in huis is, dan kun je tegen een lage betaling de bestelling iets versnellen. Maar eigenlijk heb je binnen 20 dagen alles in huis. En juist daarom zijn ze goedkoper.

Winnen

Wil jij kans maken op €25,00 shoptegoed, laat dan in een reactie weten wat de waarde was van het pakket dat ik mocht testen. Degene die er het dichts bij zit, of zelfs het exacte bedrag raad, wint het shoptegoed. Zijn er meerdere die het goed hebben dan verloot ik het shoptegoed onder de juiste inzenders.
Heb je recht op extra winkansen, dan mag je in de reactie ook meerdere gokjes wagen.

Wil je echt heel graag winnen dan kun je je kansen verhogen. Lees hieronder hoe je dat kunt doen. Dit is echter niet verplicht!
Door reacties achter te laten op onze blog (dus bij andere reviews, recensies en blogs) en/of social media kanalen krijg je extra winkansen (afhankelijk van hoe actief je hierin bent).
Ook kun je je kansen verhogen door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en/of Pinterest. Voor elk kanaal dat je volgt krijg je één extra winkans. Delen en taggen op Social Media stellen wij op prijs en belonen we met een extra winkans.

Op 10 oktober 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

37 reacties