Thuisleven.com > Verzorging > Kneipp Cherry Blossom douche foam (winactie)

Kneipp Cherry Blossom douche foam (winactie)

Nadat we eerder al een Schuimparty met Kneipp for Men hebben gehouden. Viel ons nu de beurt aan de Kneipp Cherry Blossom douche foam.

Kneipp Cherry Blossom douche foam

Kneipp heeft een nieuwe douche foam uitgebracht, Cherry Blossom, met natuurlijke rijstkiemolie en kersenbloesemextract. Het stevige douche schuim mengt zich met het douchewater tot een wollig geheel. Daarmee is heel eenvoudig mijn hele lijf in te soppen. Het schuim spoelt niet snel weg en blijft langer hanteerbaar. De 200 ml. is, even afhankelijk van de hoeveelheid schuim die je gebruikt, goed voor zo’n 35 douchebeurten. Onze dochters kijken al weer uit naar de volgende douchebeurt, want het blijft een verwennerij douchen met de douche foams van Kneipp. Ze missen ons bad helemaal niet meer.

Winnen

Wij verloten driemaal een  heerlijke douche foam van Kneipp. Wil jij graag kans maken op deze leuke prijs, vul dan onderstaande zin zo origineel mogelijk aan:

Ik wil de douche foam graag winnen zodat ik …..
Bonus, tip onder het bijbehorende Facebook bericht je favoriete sport- of douchemaatje.

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Ook plukken we ze niet van een boom. Nee, daar moeten wij hard voor werken!
Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.
Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterestBloglovin en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 6 maart 2019 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

55 reacties