Thuisleven.com > Kerst (en Oud & Nieuw) > Kerstbloghop i.s.m. de Kersttruiwinkel.nl (gesloten)

Kerstbloghop i.s.m. de Kersttruiwinkel.nl (gesloten)

Je snapt dat ik een vreugdedansje doe want we hebben wel een hele leuke sponsor gevonden voor de Kerstbloghop. Kersttruiwinkel.nl is de plek voor een uitgebreide collectie foute kersttruien voor hem, haar en de kinderen. Om het kerstfeest helemaal compleet te maken wordt zelfs de hond niet overgeslagen. En voor wie liever de Kerstdagen in een kerstjurk of in zijn kerstpyjama doorbrengt, die kan ook terecht bij Kersttruiwinkel.nl

De Kerstbloghop

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via What’s on Mama’s Mind naar Thuisleven gehopt. Of je bent hier gestart, lees dan gauw verder hoe je deze Kerstbloghop helemaal rond gaat. Ik verwijs je door naar de blog van Meer van Mir en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Kerstbloghop volbracht!

Mama’s Mind

What’s on Mama’s Mind- Must-haves & Must-do’s for Mums & Kids is een rijk gevuld Nederlandstalig blog. De onderwerpen variëren van hebbedingen tot recensies en van uitjes tot fashion. Voor ieder wat wils.

Matching kersttruien van de Kersttruiwinkel.nl

Met zo’n uitgebreide collectie foute kerstruien is het bijna onmogelijk om niet te gaan mixen en matchen met het hele gezin. Van Kersttruiwinkel.nl mochten wij verslag leggen van deze vrolijke bezigheid in aanloop naar de koude en gure Kerstdagen. Helaas heeft de bezorger het niet op tijd gehaald, dus dit verslag houden jullie tegoed. Wat ik wel kan verklappen is dat de rode Foute Kersttrui Rudolph dit jaar de hardloper is voor jong en oud. En zeg nu zelf, is het geen schatje?

Winnen

Wij mogen één foute Kersttrui naar keuze weggeven in de Kerstbloghop.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Heel simpel laat even weten in een reactie welke foute Kersttrui jouw ultieme favoriet is deze Kerstdagen. Laat de link en de gewenste maat achter in de reacties.

De winnaar wordt 19 december 2018 bekend gemaakt in de W.O.W. blog. En heeft gezien de kerstdrukte 24 uur om zich te melden.

Zou je Thuisleven en Kersttruiwinkel.nl willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers. Hoe kun je ons helpen?
Zoals je weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achterlaten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen.
Voor de sponsor Kersttruiwinkel.nl geldt hetzelfde. Een like op Kersttruiwinkel.nl Facebook en Instagram wordt zeer gewaardeerd, maar is geen vereiste voor het winnen van een foute kersttrui naar keuze.

Meer van Mir

Meer van Mir, moeder & werkende vrouw. Miriam houdt veel ballen in de lucht. Ze is moeder van drie jonge dochters en werkt nog eens vier dagen als juriste. Meer van dit alles kunnen we meelezen op haar blog.

#kerstbloghop2018

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

65 reacties