Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > ‘Kerst met Maya’ in Plopsa Indoor Coevorden (winactie) (gesloten)

‘Kerst met Maya’ in Plopsa Indoor Coevorden (winactie) (gesloten)

In Plopsa Indoor Coevorden is het van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 opnieuw genieten van een feestelijke sfeer tijdens de kerstvakantie. Kinderen genieten er van  ‘Kerst met Maya’, een leuke uitstap voor het hele gezin.

 

Kerst met Maya

Vier samen met het vrolijkste en meest nieuwsgierige bijtje een betoverende kerst in Plopsa Indoor Coevorden! Samen met Willy en Maya kan je je uitleven op de meer dan 25 attracties in het mooiste indoorpark van Nederland die helemaal in een magische kerstsfeer gehuld is! De dag wordt afgesloten op het Dorpsplein waar je kan dansen tussen de sneeuwvlokjes die vrolijk naar beneden dwarrelen!

BUMBA MAGICO SHOW

Bumba opent speciaal voor jou de poorten van zijn kleurrijke circustent. Samen met al zijn vriendjes tovert hij er op los in het Bumba Circus en haalt hij opnieuw de allerleukste fratsen uit. Ben jij benieuwd wat de liefste clown ter wereld nu weer uit zijn hoed zal toveren? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show. Wie weet word jij wel helemaal betoverd…

CONFETTIFEEST MET WICKIE & HALVAR

Wickie de Viking, de stoerste jongen uit het noorden begroet dagelijks samen met zijn vader Halvar de vikingfans tijdens deze boeiende meet & greet. Maak even tijd voor een leuke foto samen met Wickie en Halvar! Vergeet absoluut je vikinghelm niet!

MEET & GREET MET BUMBA EN BUMBALU

Ontmoet Bumba & Bumbalu bij het podium aan het Dorpsplein! Zing en dans mee met deze twee leuke clowns! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag!

UITZWAAI MET MAYA DE BIJ EN KABOUTER PLOP

Ken je ons lieve bijtje Maya? Neem dan zeker een foto met haar en Kabouter Plop erbij, want ze komen langs voor een Meet & Greet! Ga samen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag!

Winnen

We mogen van Plopsa Indoor Coevorden maar liefst vier vrijkaarten verloten voor ‘Kerst met Maya’. Deze tickets zijn geldig van 12-12-2018 t/m. 11-12-2020. We zijn erg nieuwsgierig wie je graag mee wil nemen en zijn op zoek naar de grootste Maya de Bij fan!

Zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers. Hoe kun je ons helpen?
Zoals je wellicht weet zijn wij actief op Facebook, Instagram, TwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen.

Op 19 december 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan twee dagen de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

24 reacties