Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Fonkelnieuwe caravans, prachtige campers en een brede variatie aan tenten. Of de bezoeker nou komt om de laatste trends op kampeergebied te ontdekken of gewoon een dagje lekker wil genieten van de nieuwste technieken en andere snufjes. Het kan allemaal van woensdag 9 tot en zondag 13 oktober op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kampeerliefhebbers

Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen op het event. Zo kunnen er proefritten in een camper worden gemaakt en staan de nieuwste elektrische (vouw)fietsen klaar voor een testrit op het Fietsparcours. In het KampeerTheater worden diverse workshops en lezingen gegeven en langs de Innovatieroute zijn de nieuwste gadgets te vinden. Bezoekers kunnen hun kampeerbeleving bovendien compleet maken door een nachtje op de ‘Kampeer & Caravan Jaarbeurs’ camping naast het beurscomplex te overnachten.

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

8 reacties