Thuisleven.com > Win(naar) > Jij naar Duinrell, wij meer volgers!?

Jij naar Duinrell, wij meer volgers!?

Sommige van de lezers volgen ons voor de kans op een leuke prijs, anderen blijven graag op de hoogte van acties. Weer anderen vinden Thuisleven via een zoekmachine voor een antwoord op een vraag. Al geruime tijd is ons aantal lezers per maand stabiel. Door hard werken hebben we in de maand augustus 14.000 unieke lezers gehaald. Deze maand vallen we iets terug. Daar willen we graag iets aan doen en we hopen jullie te motiveren met kaartjes voor Duinrell om ons te helpen.

Winnen

Wij willen graag vier kaartjes voor Attractiepark Duinrell te Wassenaar verloten onder onze lezers. Wat moet je doen om kans te maken op deze fantastische prijs? Heel simpel: vergroot op ludieke wijze ons aantal volgers op het blog, op FacebookInstagramTwitterPinterest en/of Youtube in de maand oktober 2019. Wijs familie, vrienden en kennissen op voor hen toepasselijke artikelen of bijvoorbeeld onze Lopende Geld Terug Acties Pagina. En wees creatief, want dan val je op. Iedereen loot mee of je nu #topfan bent of nieuw actief lid van onze Facebookgroep ‘Tips en Acties van Thuisleven‘.

Toegangsbewijzen Duinrell

Een spetterende dag!! De vier fysieke toegangsbewijzen zijn goed voor entree tot het Attractiepark Duinrell excl. Tikibad. En geldig t/m 03-11-2019. Een ideaal uitje in de Herfstvakantie.

Dus zou je ons willen helpen?

Wij helpen jou graag aan leuke en nieuwe winacties. Echter, zoals je wellicht wel zult begrijpen, komen deze niet uit de lucht gevallen. Daar moeten wij hard voor werken! Wij zouden het dan ook leuk vinden om meer bekendheid te krijgen bij bedrijven én bij potentiële nieuwe lezers.

Hoe kun je ons helpen?

Zoals je wellicht weet zijn wij actief op FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en bekenden te wijzen op bepaalde artikelen. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn. Zo weten we namelijk waar interesse in is en waar we wel of niet op verder kunnen bouwen. Hartelijk dank!

Op 2 oktober 2019 maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

8 reacties