Thuisleven.com > Spaaracties > JAZZ™ appels spaaractie (aangepast)

JAZZ™ appels spaaractie (aangepast)

Product 

JAZZ appels spaaractie

Specifieke actievoorwaarden 

Plak het label van je JAZZ appel op de spaarkaart. Die is via de link te downloaden. Spaar voor leuke gadgets met 5, 8 of 24 labels. Stuur de spaarkaart op voor 30 april 2020 en ontvang je tas, appelsnijder, Kinepolisfilmticket (BE) of Nationale bioscooopbon (NL) Powerbank kostenloos aan huis. Alle JAZZ™ apple spaarkaarten dienen opgestuurd te worden naar: Enzafruit New Zealand (Continent) N.V., Tongersesteenweg 135, 3800 Sint-Truiden (België).

Aangepast wegens Coronacrisis

Je spaarkaart doorloopt een flink traject. Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus zijn er dus enkele stappen waarin je ticket vertraging gaat oplopen.
Onze actie loopt tot en met april of zolang de voorraad strekt. Zo staat geschreven in onze voorwaarden. Omdat we zodanig veel spaarkaarten hebben ontvangen, zijn we echter door onze voorraad bioscooptickets heen gevlogen. Maar niet getreurd: wij blijven nieuwe Kinepolistickets aankopen voor elke spaarkaart die we tot en met 30 april hebben ontvangen.
Aangezien de zalen van Kinepolis met zekerheid gesloten zullen blijven tot 19 april kunnen we momenteel geen nieuwe tickets aankopen, waarbij alle nieuwe spaarkaarten met zekerheid vertraging zullen oplopen. Van zodra de zalen opnieuw openen beginnen wij aan het afhandelen van alle spaarkaarten.
Elk ticket blijft één jaar na aankoop geldig.

Update in verband met onze Kinepolis spaaractie (23 juni)

Goed nieuws voor de deelnemers van onze spaaractie! Vanaf 1 juli zullen de bioscoopzalen opnieuw de deuren openen. Deelnemers van onze JAZZ™ spaaractie die tot en met april hun volle spaarkaarten opstuurden, kunnen hun ticket(s) dus spoedig in hun mailbox verwachten! We hopen de komende weken alle bioscooptickets digitaal uit te sturen.

Website 

via Jazz appels

Lees meer over spaaracties op Thuisleven

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

1 reactie