Huishoudbeurs 2019 tips

Ook dit jaar barst het spektakel in de RAI weer los. Van 16 tot en met 24 februari 2019 kunnen alle koopjesjagers terecht bij het gezelligste evenement van het jaar: de Huishoudbeurs. In de komende tijd gaan we in deze blog alle acties verzamelen. En ik hoop heel erg dat jullie mee kijken voor meer acties en deze blijven inzenden naar: winnen.thuisleven@gmail.com. Dan ding je automatisch mee naar onze kwartaalprijs. Onderaan het artikel vind je specifieke acties voor de Negenmaandenbeurs 2019.

Huishoudbeurs- en Negenmaandenbeurs shopper

De inhoud van de Huishoudbeurs- en Negenmaandenbeurs-shopper is inmiddels bekend! De waarde van beide shoppers is minimaal €20,-. Je kunt de shopper op de beurs voor €5,- kopen en je krijgt €1,50 korting via SCOUPY.
Een entreeticket + gevulde shoppers scoor je nu voor €19,95 via ons platform > Scoupy.com/nl/deals

Sorbo

Bij Sorbo kun je de bon van het boekje van de ingang inleveren en op een knop drukken voor een prijs

Proefverpakking Ariël Pods

Prenatal – Gratis hydrofiele multidoek!

Laat je gegevens achter bij onze stand en ontvang een gratis hydrofiele multidoek cadeau! Om tijdens de Negenmaandenbeurs zoveel mogelijk papa’s/mama’s blij te maken met dit cadeau, geven wij per gezin 1 hydrofiele multidoek weg. OP=OP. De hydrofiele multidoek is gemaakt van 100% katoen en heeft een afmeting van 110 x 110 cm. Multifunctioneel te gebruiken als inbakerdoek, maar ook als wikkeldoek, handdoek, borstvoedingscover, knuffeldoek, spuugdoek of dekentje. Kortom, ideaal om altijd bij je te hebben!

HEMA op de Negenmaandenbeurs

Kom op de Negenmaandenbeurs ook naar de stand van HEMA in hal 8. Want daar koop je limited edition rompers en newborn pakjes voor een HEMA prijs. Koop je er 2 dan krijg je een derde artikel gratis erbij.
En registreer je je op de stand voor de HEMA nieuwsbrief, dan krijg je een slab helemaal gratis!

In trouwjurk de beurs over.

Beursmanager Nicole zou het geweldig vinden om zoveel mogelijk dames in trouwjurken naar de beurs te zien komen. Liefde kan op geen betere wijze zichtbaar worden dan een hal vol prachtige dames in prachtige jurken. Op de eerste zaterdag van de Huishoudbeurs 16 februari is er altijd veel pers aanwezig. Dus daarom wil ik graag de challenge met jullie aangaan om met zoveel mogelijk vrouwen in trouwjurk naar de Huishoudbeurs te komen en met z’n allen op de foto te gaan. Past natuurlijk helemaal bij het thema Liefde & Lust van dit jaar. Durf jij het aan om met jouw vriendinnen in trouwjurk te komen? Bekijk dan hier alle instructies. Als je meedoet, ontvang je 2 gratis Huishoudbeurstickets voor volgend jaar.

Huishoudbeurs app

Download vanaf nu de Huishoudbeurs app gratis in de Google Play Store en Apple Store! Alle benodigde informatie voor een leuke beursdag heb je met deze app bij de hand, zoals het programma en de plattegrond. Daarnaast maak je vanaf 21 januari tot aan het begin van de beurs wekelijks kant op de mooiste kado’s met de ‘Kras en Win’.

Het beursboekje

Het beursboekje, dat gratis te pakken is bij de entree van de Huishoudbeurs, is ook al eerder te lezen op de site van zowel de Huishoudbeurs als de Negenmaandenbeurs. Hier staan al veel leuke goodies en beursaanbiedingen in. Het boekje eerder bemachtigen is geen must maar eerder inzien is wel handig zodat je direct gericht kunt shoppen/ophalen.

Huishoudbeurs Couponboekje

Afgelopen jaar ontving je na inschrijving op de nieuwsbrief een couponboekje voor de Huishoudbeurs. De afdeling Sales rept er al wel over, als tip voor de standhouders maar een link hebben we nog niet voorhanden.

Gratis een Flügel ijsje proeven

Flügel ijsje proeven op de Huishoudbeurs en een doos Flügel ijsjes kopen met een gigantische korting

Remia (lunch)

Elk jaar bij de Remiastand twee flessen/bekers frietsaus + grote zak friet voor rond de €4,–. Hier krijg je voor dit bedrag een écht fatsoenlijke portie friet (natuurlijk met Remia frietsaus hé 😉 ) en nog 2 bussen/potten saus. 

Scoupy

Scoupy stunt ieder jaar op de Huishoudbeurs met een cashback in de vorm van een code op de beurstas. We houden ze nauwlettend in de gaten.

Tip van Sabine

Vergeet vooral niet af en toe naar buiten te lopen! Er worden gedurende DE HELE dag gratis producten uitgedeeld bij de diverse ingangen/uitgangen.
Meestal aan het einde een blikje frisdrank, repen snoep of koek, tussendoor bigshoppers, kruidenmixen, en yoghurt stond er eerder al.

Stibat

Lever op de Huishoudbeurs, bij de stand van Stibat, je lege batterijen in en maak kans op leuke prijzen.

Videoland

Bij de Photo booth kan je kiezen welke ster jij op de achtergrond wil om daarmee op de foto te gaan. De foto met jou favoriete ster wordt ter plekke voor jou geprint. Leuk om mee naar huis te nemen!

Negenmaandenbeurs 2019

  • Heb jij een geactiveerde Jouw extra voordeelkaart van Kruidvat? Dan kun jij met Jouw kaart 2 gratis avondkaarten voor Negenmaandenbeurs 2019 aanvragen. De toegangskaarten bieden toegang op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari van 17:00 – 22:00. Let op! Op = Op
  • Dit jaar staat de My Joolz lasermachine bij ons op de stand waar je direct jouw veiligheidsbeugel kunt laten personaliseren. Neem je jouw eigen beugel* mee? Dan is het helemaal gratis!
  • de gratis Beastly baby bandana via Wehkamp. Deze is op te halen op de negenmaandenbeurs op vertoon van de email die je ontvangt.

 

Wie komen we tegen op de Huishoudbeurs?

Miranda

Partner van Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen.

1 reactie