Thuisleven.com > Overige feesten > Halloween bloghop. Hop en win jij mee?

Halloween bloghop. Hop en win jij mee?

Wat leuk dat je via de Bloghop op deze blog terecht bent gekomen. Het kan zijn dat deze blog je eerste is in de bloghop, maar het kan ook zo zijn dat je hier terecht bent gekomen door te hoppen. Hoe dan ook welkom op Thuisleven!

Thuisleven.com

Thuisleven is een blog die gericht is op het leven in en om huis. Zodoende komen er meer categorieën aan bod dan de gemiddelde blog, neem maar eens een kijkje op onze homepage, tevens organiseren we 2 keer per week een winactie!
Op Thuisleven schrijven meerdere bloggers, het kan dus ook zijn dat bepaalde schrijvers je meer aanspreken dan andere (door de onderwerpen, de schrijfstijl of want dan ook).

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een blog met een thema, in dit geval Halloween, waarmee een groep bloggers heeft afgesproken om deze op een afgesproken datum en tijd online te laten gaan. In de blog komt een linkcirkel voor, zodat je van blog 1 naar blog 2 gaat en van blog 2 naar blog 3 en zo door tot je weer terug bent bij blog 1. Waar je in stapt maakt niet zo heel veel uit, immers is het een cirkel. Zo kan het dus zijn dat je hier terecht bent gekomen door lauter toeval, omdat je Thuisleven actief volgt of via Life By Jess. Hier deelt Jessica een paar keer per week een kijkje in haars leven. Van persoonlijke verhalen tot fashion, recepten en DIY. Heb je een onderwerp die je graag voorbij ziet komen? Laat het haar weten!

Het doel van een bloghop is natuurlijk om onze cijfers omhoog te krikken, immers zijn unieke bezoekers redelijk belangrijk voor een blog (denk aan samenwerkingen en win-acties op zetten). Maar het heeft ook een leuk voordeel voor jouw als lezer. Zo kun je op elke blog een leuke (Halloween) prijs in de wacht kunt slepen en maak je kennis met andere blogs. Een win-win situatie dus!

Win

Een tijdje geleden schreef ik een review over de Superbox. Een box boordevol leuke, lekkere en bruikbare spullen voor een lage prijs. Omdat ik zo enthousiast ben over de box mogen we er in deze bloghop twee weggeven!

Om kans te maken op deze prijs horen wij graag op welke manier jij Thuisleven hebt ontdekt (is dat via Life By Jess, via EastSideMommy omdat je de Bloghop achterstevoren doet of ……).
Tevens vragen we je om onder 3 willekeurige artikelen op Thuisleven een zinvolle reactie achter te laten (beantwoord bijvoorbeeld de vraag). De twee die de leukste reacties achter laten winnen een Superbox. Als laatste vragen we je om Thuisleven, Life By Jess en EastSideMommy te volgen op Instagram.

Zou je ons willen helpen?

Op Thuisleven streven wij er naar om twee keer per week een winactie te organiseren. We zouden het dan ook leuk vinden als je ons volgt op onze Social Media kanalen (InstagramTwitterPinterestFacebook en Youtube) of door mensen te attenderen op Thuisleven.com (taggen, delen, enz.). Ook vinden wij het fijn als je een reactie achterlaat onder onze blogs. Dit stellen bedrijven op prijs en daardoor kunnen we winacties blijven organiseren.

Op 23 oktober 2019 maken wij de winnaar bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Doorhoppen

Ofschoon je op Thuisleven niet uitgelezen raakt, bevelen we van harte de blog aan van Esther. Esther schrijft op EastSideMommy over het moederschap, lifestyle, gezondheid en fashion. Ze deelt haar ervaringen als kersverse moeder en nog veel meer. Op haar blog kun je tijdens de Halloween bloghop het kinderleesboek “Luuk en Lotje – Het is Halloween” winnen ter waarde van €15,00. Je krijgt er ook een leuke pompoen waxinelicht houder bij ter waarde van €5,99. Reden te meer dus om snel door te hoppen!

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

33 reacties

 • Leuk weer zo’n bloghop! Ik heb nog nooit zo’n soort box geprobeerd, toch ben ik er wel erg nieuwsgierig naar. Dit is een hele mooie kans om eens kennis te maken. Nieuwe producten ontdekken is altijd leuk. Ik ben benieuwd!

 • Ik volg thuisleven al een hele tijd. Super leuke (bespaar) tips altijd, leuke recepten en leuke winacties! Maar dit is dus de eerste blog! Ga zeker verder hoppen!
  Ben erg benieuwd naar de superbox!

 • wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar, ik ga vast helemaal uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat #duimenmaar

 • Wat een leuke box, deze ken ik nog niet. Ik volgde thuisleven natuurlijk al een hele tijd vanwege de leuke tips en een gezellig team

 • Ik kwam op de Bloghop terecht via THuisleven op Bloglovin, Daar kijk ik iedere dag even.
  Daar zag ik staan dat er een Halloween bloghop was en daar doe ik natuurlijk ook weer aan mee, zoals gewoonlijk aan alle bloghops. Wat een fantastische prijs deze keer, zo’n Superbox. Ben weer heel erg benieuwd en volg je altijd via Bloglovin en doe weer graag mee.
  Alleen jammer dat ik geen Instagram en andere Soc.Media heb.(om privéredenen)

 • Ik volg Thuisleven al een hele tijd, hoe ik het heb ontdekt weet ik eigenlijk niet eens meer. Ik maak heel graag kans op deze super gave prijs om een stel wat kortgeleden is gaan samen wonen te verrassen

 • Ik volg je al heel lang en via jouw kom ik nu als 1e bij de bloghop uit. Super gaaf zo’n pakket hier maken we graag kans op

 • Superleuk die boxen. Daar wil ik er wel een van winnen.
  Ik volg thuisleven al een hele tijd, in aanraking mee gekomen door een vriendin.

 • Begin bij jullie blog omdat ik deze aan het lezen was en toen kwam ik deze fijne bloghop weer tegen echt zo leuk en deze prijs is wel erg welkom
  Ik doe mee en hop straks weer verder.

 • Ik volg jullie al op de Facebook en zie deze leuke actie hier. De box is leuk om samen met mijn gezin te delen. Kunnen we gelijk kennis maken met nieuwe producten. Zo leuk!

 • Via Life nu Jess hier gekomen, maar ken jullie blog natuurlijk al een hele tijd Zelf een hele poos geleden een keer een gastblog geschreven na een leuk uitje.

  Ik zou het leuk vinden om een kansje te mogen maken op deze box. Omdat we nooit een kerstpakket krijgen lijkt dit me echt een extra verwen pakket om samen met de kids uit te mogen pakken.

 • Voor het eerst dat ik deze bloghop lees, ik kwam hier terecht omdat ik superbox intikte. De superbox heb ik een paar weken geleden ontvangen, ik ben er heel tevreden over.
  Er zat ook een mascara in, na twee x gebruik, brak het borsteltje af!
  Een mailtje en foto naar de leverancier verzonden en kreeg na een paar dagen een nieuwe mascara. Compliment over deze service.

 • Voor het eerst lees ik de bloghop. Doordat ik superbox intikte kwam ik hier terecht. Enkele weken geleden heb ik de superbox ontvangen, met de inhoud was/ben ik heel erg tevreden.
  Er zat ook een mascara in, na twee keer gebruik brak het borsteltje af. Nadat ik een mailtje en een foto had gestuurd naar de leverancier, kreeg ik na een week een nieuwe mascara. TOP.

 • Ik volg je al een tijdje dus weet eigenlijk niet meer hoe ik hier ooit terecht ben gekomen, oeps. Ik maak graag kans op dit pakket want ik hou van verrassingen en deel ook graag met de mensen rondom me die ik graag zie!

 • Wat een superleuke prijs is dit! Ben gek op dit soort dozen 🙂
  Ik ben bij je gekomen als allereerste blog, hier ben ik net begonnen! Zou vanavond even gaan langshoppen, en dit is mijn eerste halte.
  Hop ik zo snel weer door! (IG: ikvindallesleuk)

 • Wauw wat een leuk prijzenpakket! Het leuke eraan vind ik dat ik sommige items ken ( lees: lekker vind) maar ook enkele nog niet! En zeg nou zelf, het is toch altijd leuk om iets nieuws te proberen!! Daarom doe ik graag mee!!

  Owja en hoe ik thuisleven heb leren kennen?? Ik zie een oud collega regelmatig je berichten delen en toen werd ik nieuwsgierig !

 • Hoe SUPER zou het zijn om deze superbox te winnen! Jullie heb ik leren kennen
  doordat thuisleven een reactie had achter gelaten op de website van scoupy.
  Zo nieuwsgierig als ik was ben ik een kijkje gaan nemen….en nooit meer weg gegaan.
  Thuisleven – Thuis een plek waar ik mezelf thuis voelt.

 • Ik ken jullie blog omdat toen ik een alleenstaande moeder werd ik alle eindjes aan elkaar moest knopen. Ik had daar slapeloze nachten van en zo ben ik blogs gaan volgen en lezen die voor mij interessant waren. Hoe fijn is het om een gratis uitje of zakje snoep te scoren. Kortom, zo ben ik op jullie blog gekomen en lees ik hem nog steeds.
  Het is gelukkig niet meer zo zorgelijk als een aantal jaren terug maar een mooi pakket boodschappen daar word ik wel blij van!

 • Zo leuk altijd de bloghop! Ik volg jullie al lange tijd op facebook, maar moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weet hoe ik bij jullie ben gekomen 😉 Dat kan door een facebookvriend of bij een eerdere bloghop. Vooral de GTA vind ik altijd super handig op jullie site! Heerlijk om zo een overzicht te hebben.

 • Thuisleven volg ik al een hele tijd. Geen idee eigenlijk meer hoe lang. Ooit eens tegen gekomen op Facebook en direct aangehaakt.
  De superbox lijkt me supergaaf. lekker samen met mijn gezin ontdekken wat deze box allemaal met zich mee brengt

 • ooow met de laatste loodjes en rondgierende hormonen(uiterlijk a.s. weekend is onze baby boy er) vergeet ik bijna te reageren op deze leuke #halloweenbloghop.
  Die box ziet er geweldig uit! Ik ken thuisleven eigenlijk al een hele tijd, maar weet niet meer precies hoe ik hem ooit tegen ben gekomen. In ieder geval heb ik de bloghop gespot via het facebook bericht en zie ik vandaag toevallig de herrinering dat het de laatste dag is om kans te maken. Bij deze dus mijn reactie over hoe ik op thuisleven terecht bent gekomen..
  Mijn reacties staan bij de volgende 3 berichten:
  https://www.thuisleven.com/gratis-haribo-kindermix-of-starmix/
  https://www.thuisleven.com/begin-op-tijd-met-de-sinterklaas-cadeaus/
  https://www.thuisleven.com/pompoensoep-halloween-recept/
  en ik volg de aangegeven accounts op instagram

 • Wat een super box! Leuke actie zeg!! Het lijkt wel een kerstpakket zo leuk ja en daar ben ik ook al dol op! Vooral omdat daar dingen inzitten die je nog niet kent! Het is ook leuk eens A-merken voorbij te zien komen want daar is ons budget vaak helaas niet naar! Ik geloof dat ik jullie voor het eerst op YouTube voorbij heb zien komen en toen naar Facebook over ben gestapt!

 • Via Mamasliefste. Wat een leuke blog! Leuke (bespaar) tips en producten uitproberen is altijd leuk. Zo ontdekte je nog eens wat nieuws! 🙂

 • Ik volg thuisleven al even, nu kom ik via eastsidemommy. Ik vind thuisleven zo praktisch, op elk vlak van het gezinsleven nuttige tips, reuze fijn.

 • Als ik bedenk hoe enorm onze pleegkindjes vorig jaar genoten van het uitpakken van het kerstpakket dat mijn man krijg, zou ik deze box enorm graag willen winnen alleen al voor het plezier van het uitpakken met onze kindjes! 😀 Ik volg op instagram met een bijzonder account, mocht je dat willen checken dat laat ik je prive graag weten hoe mijn account heet 😉 (privacy en pleegzorg enzo)