Geld terug van Yoni
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Yoni doosje

Gratis Yoni doosje

Geld retour van één verpakking van Yoni tampons of maandverband (medium of heavy) of Yoni inlegkruisjes.

Specifieke actievoorwaarden: 

Je kunt eenmalig mee doen met de geld terug actie. Als je al eens eerder hebt meegedaan dan word je inzending niet in behandeling genomen. Deze actie is alleen van toepassing op Yoni producten die gekocht zijn bij de volgende winkelketens: Albert Heijn, Etos, Jumbo en PLUS.

Deze actie heeft de volgende looptijden:

  • Jumbo van 09/11/2020 tot en met 07/12/2020
  • Albert Heijn van 09/11/2020 tot en met 07/12/2020
  • PLUS van 23/11/2020 tot en met 21/12/2020
  • Etos van 23/11/2020 tot en met 21/12/2020

Website

Via Yoni

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe