Gratis Vivera Plantaardige Kipfilet
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Vivera Plantaardige Kipfilet

Gratis Vivera Plantaardige Kipfilet

Probeer gratis Vivera Plantaardige Kipfilet 170 gr. uit één van de winkels die je per sms bekend wordt gemaakt. Ik mocht het bij AH, Coop of Vomar aanschaffen. Anderen krijgen een andere selectie.

Specifieke actievoorwaarden

De actie loopt van 20 september 2021 (00:00u) tot en met 10 oktober 2021. Er worden maximaal 15.000 cashbacklinks uitgedeeld en 7500 terugbetalingen gedaan over de Actieperiode.

  • Je vraagt ​​een persoonlijke cashback link aan per SMS/WhatsApp
  •         Koop 1 van de hierboven genoemde  VIVERA  -producten.
  •         Open de link en vul het cashbackformulier in op het Hashting-platform
  •         Laad een foto van uw kassaticket op

Website

Via Hashting.
De complete actievoorwaarden lees je via de link.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

7 reacties