Nggt Hands of my chocolate vegan bites
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Vegan bites van Hands Off My Chocolate niet lekker, geld terug

Vegan bites van Hands Off My Chocolate niet lekker, geld terug

Hands Off My Chocolate heeft nu Vegan Bites! Probeer nu onze 3 super lekkere varianten in de smaken PeanutCrispy en Popcorn. Deze Bites zijn naast 100% vegan ook gemaakt van eerlijke chocolade, 100% natuurlijk en palmolievrij.

Specifieke actievoorwaarden

Koop één van de smaken vegan bites bij Albert Heijn en probeer het zelf. Deze actie is alleen geldig voor aankopen gedaan in een Nederlands Albert Heijn filiaal in de periode van maandag 25 oktober tot en met zondag 26 december 2021.

Website

Via Hands Off My Chocolate

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Ga jij deze Vegan bites proeven?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

7 reacties