Gratis Tempo Boxen Tissues.
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Tempo tissues boxen

Gratis Tempo tissues boxen

Geld retour van Tempo tissues boxen. Deze actie maakt deel van negen geld terug acties.

Specifieke actievoorwaarden.

De Actie geldt uitsluitend op de deelnemende producten te noemen: alle soorten Tempo boxen (original, natural & soft, light box, xxl box, soft & sensitive). In alle supermarkten en drogisterijen in Nederland waar Tempo producten verkocht worden. Online bestellingen voor bezorgen en/of afhalen bij een filiaal zijn uitgesloten van de actie. Digitale kassabonnen voor het doen van boodschappen in een filiaal zijn uitgesloten van de actie. Aankopen via bol.com zijn ook uitgesloten van deelname. In de periode van 28 maart 2022 tot en met 8 mei 2022. Op=Op!

Website.

Via Tikkie

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties