Gratis Spa Touch
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Spa Touch 500ml of 1L

Gratis Spa Touch 500ml of 1L

WELKE SMAAK SPA TOUCH WIL JIJ GRATIS PROBEREN?

Specifieke actievoorwaarden

Door naar de link te gaan, de gegevens in te vullen en je kassabon en streepjescode up te loaden, ontvang je
je geld terug via het door jou opgegeven bankrekeningnummer. De probeer gratis actie geldt uitsluitend voor SPA TOUCH. De vergoeding voor een fles SPA TOUCH 500ml bedraagt € 0,85 en voor een SPA TOUCH 1l € 1,29 (smaak naar keuze). Deelnemen kan van 25 oktober t/m 19 december 2021 en/of zolang de voorraad strekt.

Website

Via Spa
Lees meer over water met een Cumelo smaakje

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

4 reacties