Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Gratis: SIMPLY COLORS Gratis mutsje

Gratis: SIMPLY COLORS Gratis mutsje

Product

SIMPLY COLORS Gratis mutsje

Winkel

Simply Colors

Specifieke actievoorwaarden:

Een onderdeel van het cadeaupakket van WIJ is het gratis simply colors mutsje met naam van je kind. Om het mutsje te krijgen moet je de geboorte van je kind aan ons doorgeven via je profiel op WIJ.nl. Hieronder vind je meer informatie over het bestellen en ontvangen van dit gratis mutsje met bijbehorende voorwaarden.

VOORWAARDEN

Alleen als wordt voldaan aan onderstaande vier voorwaarden (A, B, C en D) is het mogelijk om het gratis mutsje te bestellen.
A) Zwangerschap is in een eerder stadium al aan WIJ doorgegeven
Op het moment dat je kind wordt geboren, moet jouw zwangerschap al bij ons bekend zijn.
B) Direct via WIJ.nl
De geboorte van je kind heb je EERST doorgegeven via je profiel op WIJ.nl. Geef de geboorte van je kind dus NIET eerst telefonisch of via een antwoordkaart door aan WIJ, maar voer de gegevens direct zelf in op WIJ.nl.
C) Binnen 6 weken* NA de geboortedatum
De geboorte van je kind moet binnen 6 weken* na de geboortedatum worden doorgegeven via je profiel op WIJ.nl. Deze grens wordt gesteld omdat in de meeste gevallen na 6 weken het mutsje niet meer past.
D) Kind reeds geboren
Je kunt de gegevens van je kind niet voor de geboorte al doorgeven. Hiermee voorkomen we vervelende situaties en ontvang je geen onjuiste informatie van partijen waarmee wij samenwerken.

* Deze grens van 6 weken wordt gesteld omdat in de meeste gevallen na 6 weken na geboorte het mutsje niet meer past. Natuurlijk zijn sommige kinderen kleiner dan anderen en zou het mutsje wellicht ook na 6 weken nog passen. Maar om de actievoorwaarden voor iedereen gelijk te houden blijft deze termijn van binnen 6 weken voor iedereen van kracht.

Website

Link

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Acties pagina, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

2 reacties