Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Rustlers hamburgers

Gratis Rustlers hamburgers

Product: Rustlers Quarter Pounder 190g
• Rustlers BBQ Twin Riburger 244g
• Rustlers Breakfast Sausage Muffin 155g

Specifieke actievoorwaarden: Actie geldig voor aankopen tussen 30/09/2019 tem 31/12/2019. Aanbod enkel geldig bij de volgende retailers:
NL : Jumbo, Plus
BE : Carrefour & Delhaize

Website: via Rustlers 

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

5 reacties

  • krijg je direct berricht dat je aankoopbon in goede staat is ontvangen en na een week of zes het berricht dat ondanks dat ze de datum, aankooptijd, produktnaam en prijs, het transactienummer op de bon niet kunnen lezen, dus je krijgt 0 terug

  • Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ga niet in op deze actie, want je kunt fluiten naar je centen. Het bedrijf is niet te bereiken. Ook niet op facebook; ze “waarderen” het en daar blijft het dan bij …. –> Bedankt voor je bericht aan het Rustlers Facebook-team. We waarderen de aandacht van onze consumenten en fans zeer en zullen zo snel mogelijk op je bericht reageren. Het Rustlers Facebook-team.