Gratis blik Pepsi Max 250 of 330 ml.
Thuisleven.com > Geldzaken > Gratis Pepsi MAX 1L fles

Gratis Pepsi MAX 1L fles

De Tikkie actie is ter promotie van Pepsi MAX 25cl blik en Pepsi MAX 33cl blik óf later in het jaar de Pepsi MAX 1L fles.

Specifieke actievoorwaarden.

Er zijn twee verschillende acties die lopen in Nederlandse supermarkten:

  • Pepsi MAX blik 25cl of 33cl cashback actie” – looptijd: 08-08-2022 t/m 18-09-2022= VERLOPEN
  • “Pepsi MAX fles 1L cashback actie” – looptijd: 12-09-2022 t/m 09-10-2022

Website.

Actievoorwaarden via Pepsi

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Drink jij wel eens Pepsi Max?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

2 reacties