Gratis Den Eelder Vanillevla
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis pak Vanillevla van Den Eelder

Gratis pak Vanillevla van Den Eelder

Specifieke actievoorwaarden

✨ Namens heel Den Eelder fijne feestdagen en een loeigoed 2022! ✨Zoals Jacomine in de video zegt willen zij jullie en klein lichtpuntje geven deze feestdagen. Ga naar de winkel en koop een pak Den Eelder vanillevla. Stuur vervolgens een foto van jouw kassabon + betaalverzoek/tikkie naar ons via Whatsapp (☎️ 073 599 1283)! De actie is geldig t/m 31 december 2021 en de betalingen zullen in week 1 van 2022 verwerkt worden. Er wordt één pak per persoon vergoed.

Website

Via Den Eelder

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties