Gratis YES proteinereep Tikkie Terug
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis nieuwe YES! proteïne reep

Gratis nieuwe YES! proteïne reep

Geld retour van een nieuwe YES! proteïne reep gekocht bij AH to Go of Etos.
Herken je dat, dat je met het thuiswerken van nu sneller naar de ‘lekkere dingen’ la grijpt. Helaas zijn dat niet altijd de voedzame producten. Daarom hebben wij iets nieuws ontwikkeld: YES! plantaardige proteïne repen, een lekker en voedzaam tussendoortje. Helemaal plantaardig, vegetarisch en glutenvrij. Verkrijgbaar in 2 smaken: AMANDEL, PINDA & PURE CHOCOLADE en Yes! Proteine Reep Cashew, Blauwe Bessen & Pure Chocolade en je kunt ze zelfs nu gratis proberen!

Specifieke actievoorwaarden: 

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe repen en vieren dat graag met jou. Daarom kan je ’m nu tijdelijk gratis uitproberen met behulp van de Tikkie app! Hoe je dat doet? Download de Tikkie app, scan vervolgens de QR code hieronder om naar de actie te gaan. Koop daarna een van onze repen bij de AH to Go of Etos en scan je bon om je aankoopbedrag terug te krijgen.
Je krijgt 1,69 euro terug en duurt van 2 december 2020 t/m 28 februari 2021.

Website

Gelezen in de nieuwsbrief van YES! van 2 december 2020. Daarin staat een QR-code. Via Tikkie Terug

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe