Geld terug van Santa Maria kruidenpasta
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Next Mex kruidenpasta van Santa Maria

Gratis Next Mex kruidenpasta van Santa Maria

Ontdek nu gratis de Next Level Taco’s van Santa Maria met deze heerlijke Next Mex kruidenpasta’s! Met nieuwe smaken, spannende ingredienten en onverwachte combinaties. Mix en match met tortilla’s en heerlijke salsa’s en breng jouw taco’s naar een next level.

Specifieke actievoorwaarden

Deze actie is alleen geldig voor aankopen gedaan in een Nederlandse supermarkt in de periode van maandag 7 juni tot en met zaterdag 31 juli 2021. Koop één van de 3 Santa Maria kruidenpasta’s bij: Albert Heijn, JUMBO, COOP, Plus of Deen supermarkt. Op=Op!

Website

Via Santa Maria

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

6 reacties