Geld retour van Mentos mini potjes
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Mentos Gum Mini Potjes

Gratis Mentos Gum Mini Potjes

De Actie is ter promotie van de producten Mentos Gum Mini Potjes: Pure Fresh – Fresh Mint Mpk2 en Mentos Gum Mini Potjes: Pure Fresh – Strawberry Mpk2

Specifieke actievoorwaarden

Wanneer je het aankoopbewijs uploadt in de Actie omgeving in de Tikkie app, ontvangt de Deelnemer het aankoopbedrag retour. De Actie is enkel geldig bij aankopen gedaan in een fysieke winkel. De actieperiode loopt van maandag 6 september 2021 tot en met zondag 31 oktober 2021. Deze actie loopt tot een maximum van 10.000 deelnames.

Website

Via Tikkie

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

8 reacties