Lee Kum Kee
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis: Lee Kum Kee selectieve sauzen

Gratis: Lee Kum Kee selectieve sauzen

Krijg hier het volledige aankoopbedrag terug van één potje Lee Kum Kee Chinese Barbecue Marinade, Pruimensaus of Zwarte Bonen Knoflooksaus. De honingzoete Char Siu Sauce (Chinese Barbeque Marinade) is het geheim van het authentieke Chinese gegrilde varkensvlees. Een heerlijke marinade voor alle soorten vlees. De fruitige Pruimensaus is ideaal als dipsaus voor gebraden eend of fingerfood. De Zwarte Bonen Knoflooksaus kan gebruikt worden voor authentieke Chinese zwarte bonen gerechten. Niet alle productvarianten zijn bij alle deelnemende supermarkten verkrijgbaar. Bezoek de grotere supermarkt bij jouw in de buurt.

Specifieke actievoorwaarden: 

 • Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
 • Alleen geldig op Lee Kum Kee Chinese Barbecue Marinade 225 gr, Pruimensaus 220 gr of Zwarte Bonen Knoflooksaus 205 gr.
 • Maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Coop, Deen, Vomar of MCD-winkel. Ook verkrijgbaar bij webshop Picnic.
 • Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
 • Mag i.c.m. andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. De korting moet áltijd zichtbaar zijn op de ingestuurde kassabon.
 • Heb je bij aankoop van een actieproduct al korting gekregen in de winkel? Dan geven we je minder cashback dan hierboven aangeven. Je krijgt in dit geval cashback over de gemiddelde waarde van 1 product ná de winkelkorting.
 • Zo berekenen we jouw cashback wanneer je in de winkel al korting hebt gekregen:
 • ‘1 + 1 actie’: de winkel geeft jou bij een ‘1+1 actie’: 50% korting over het totaalbedrag van 2 producten. Scoupy deelt dit totaalbedrag (ná de winkelkorting) door tweeën om op de prijs voor 1 product te komen. We geven vervolgens cashback op het gemiddelde bedrag van 1 product.
 • ‘2 + 1 actie’: we delen het totaalbedrag (van alle actieproducten ná de winkelkorting) door drieën om op de prijs voor 1 product te komen. We geven vervolgens cashback op het gemiddelde bedrag van 1 product.
 • ‘2de halve prijs’: we delen het totaalbedrag (van beide actieproducten ná de winkelkorting) door tweeën om op de prijs voor 1 product te komen. We geven vervolgens cashback op het gemiddelde bedrag van 1 product.

Mocht je nog vragen hebben over deze actie, bekijk dan de Meest gestelde vragen-pagina. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar: klantenservice@scoupy.com

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

2 reacties

 • Ik heb de Zwarte Bonen knoflooksaus gekocht. Nog niet gebruikt, maar zal vast heerlijk smaken bij een rijstgerecht!

 • Heb ook de zwarte bonen knoflooksaus. Mijn ah had de andere 2 niet.
  Ook nog niet gebruikt.
  (Lekker in een burrito, denk ik..)