Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Lay’s Oven Baked, Sunbreaks, Duyvis of Snack a Jacks

Gratis Lay’s Oven Baked, Sunbreaks, Duyvis of Snack a Jacks

Product

Lay’s Oven Baked, Sunbreaks, Duyvis of Snack a Jacks

Specifieke actievoorwaarden

De actie loopt van 1 januari 2020 (00:00u) tot en met 29 februari 2020 (23:59u) of tot 25 000 consumenten worden bereikt. Zie de beschikbaarheid bovenaan de actiepagina. Er wordt maximaal 1 product terugbetaald per persoon

Website

Via PepsiCo

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

10 reacties

 • Zelf heb ik ook echt zitten puzzelen op alle voorwaarden.
  Verder in de voorwaarden staat dit:

  Elke deelnemer kan tijdens de Actieperiode op korting aanspraak maken voor maximaal 1 PepsiCo®product (m.n. beperking tot 1 korting per persoon en per IBAN-nummer.

  Naar mijn idee dat je maximaal 1 euro terug krijgt, of vat ik dat verkeerd op?
  iig een hele puzzel al die actievoorwaarden.

 • wat een vervelende site om in te vullen. Op mijn telefoon kon ik de aanhef niet aanvinken. Maar ik kon niet verder omdat ik de aanhef niet had aangevinkt. Daarna verder op de computer. Werd veel automatisch ingevuld, maar moest ik daarna alles nogmaals invullen, omdat het niet was ingevuld (?) Daarna moest ik aangeven waarom ik geld terug wilde. Het is toch een 100 procent geld terug actie? Dus maar ingevuld dat het wel lekker is, maar dat ik gewoon mijn geld terug wil. Vreemde site hoor.

 • Nog steeds niet uitbetaald na 8 weken ..heb ze gebeld en zou het afgelopen maandag dan uiterlijk krijgen want er waren zogenaamd technische problemen geweest in DECEMBER! … Vervolgens kreeg ik een mail dat het 1 a 2 weken zou duren.. en vervolgens weer een mail dat mijn bon in goede orde was ontvangen. Maar dat wist ik 8 weken terug ook al. Krijg alleen maar standaard reacties op mijn mails. Bij een vriendin exact hetzelfde.

  Toen ik vorig jaar via Promolife aan een actie meedeed kreeg ik ook te laat uitbetaald, pas nadat ik contact op had genomen werd er betaald. Ik vertrouw ze niet meer zo moet ik zeggen.. jammer 🙁 .