Heura® plantaardig 160 gr
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis: Heura® plantaardig 160 gram.

Gratis: Heura® plantaardig 160 gram.

Krijg het volledige aankoopbedrag terug van Heura® 160 gr, gekocht bij Albert Heijn XL. Heura® maakt deel uit van een nieuwe generatie 100% plantaardige eiwitten, gemaakt van peulvruchten (sojabonen) en zonder te kort te komen aan smaak of textuur. Heura® is een veelzijdig product dat perfect gebruikt kan worden voor allerlei recepten. Alleen geldig op Heura® plantaardig 160 gr. Niet geldig op 180 gr verpakkingen.

Specifieke actievoorwaarden.

  • et op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
  • Alleen geldig op: Heura® Chunks Mediterranean 160 gr, Heura® Nuggets 160 gr, Heura® Original strips 160 gr. en Heura® Chorizo 160 gr.
  • Maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een Albert Heijn XL-winkel in Nederland.
  • Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.

Website.

Scoupy.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe