Gratis BecelProActiv
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis een product van Becel ProActiv

Gratis een product van Becel ProActiv

Product

Eén kuipje Becel ProActiv 250 gr, Becel ProActiv 8-pack yoghurtdrink of Becel Original 250 gr.

Specifieke actievoorwaarden

Koop één van de bovenstaande producten bij een supermarkt naar keuze en bewaar na aankoop de verpakking en de kassabon. De actieperiode vanaf 13-04-2021 Let op: per huishouden/IBAN nummer kun je éénmalig aan deze ‘Probeer Gratis Becel ProActiv’-actie deelnemen.

Website

Via Scoupy

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

11 reacties

 • Ik heb er een mailtje aan Scoupy aan gewijd, en dit was het antwoord :
  Beste L,
  Bedankt voor je mail. Graag de actievoorwaarden controleren op de actieperiode. Is er een nieuwe datum toegevoegd aan de coupon, dan mag je opnieuw meedoen. Vermoedelijk betreft

  • Ik heb er een mailtje aan Scoupy aan gewijd, en dit was het antwoord :
   Beste L,
   Bedankt voor je mail. Graag de actievoorwaarden controleren op de actieperiode. Is er een nieuwe datum toegevoegd aan de coupon, dan mag je opnieuw meedoen. Vermoedelijk betreft dit al een lang lopende actie.

 • Als er iemand is die in het verleden meegedaan heeft aan een Becel actie en aan deze actie weer zou ik graag willen weten of het gelukt is! Thx a lot

 • Ook via Scoupy word ik niet echt wijzer:

  Eerst:
  Bedankt voor je mail. Voor Becel geldt dat je per coupon slechts 1 keer kan deelnemen. Check hiervoor de actievoorwaarden en let vooral op de actieperiode. Als je al ooit meegedaan hebt met dat product mag je niet nogmaals indienen.

  Daarna:
  Zoals wij al aangaven: controleer de actieperiode. Is dit een nieuwe actie? Dan zie je dat aan de datum waarop deze is begonnen, staat er bijvoorbeeld deze actie is begonnen in 2017, dan is de kans groot dat je al hebt deelgenomen.

  De actie is trouwens echt vanaf 13.4.2021 wat in de email stond nadat ik me aanmeldde zonder het product gekocht te hebben.

 • Als je een jaar geleden hebt meegedaan mag je toch niet meer deelnemen ?
  Zelfs als het 4 jaar geleden is..

  • Hoe komen jullie aan de startdatum van deze actie, want ik kan hem nergens vinden.

   Ik heb in Oktober meegedaan via de site van Upfield en ik denk dat ik daarom nu niet mee kan doen?

  • Volgens mij ook niet en de gemelde startdatum kan ik ook nergens vinden, behalve hier dan.

   Ik heb in October meegedaan via de nieuwe eigenaar van oa Becel: Upfield.

   Zou graag weer meedoen maar heb veel twijfels.

  • Ik weet het ook niet goed Ans. Ooit ook een afwijzing gehad. De vorige keer met een boter GTA meegedaan en het werd goed gekeurd. Regels zijn helaas niet duidelijk zodat ik aan een nieuwe GTA van hun niet mee durf te doen.