Gratis Eat Me Avocado
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis EAT ME avocado

Gratis EAT ME avocado

Geef je op en ontvang een gratis receptenboekje met de link naar de TIKKIE terug actie. Open via de link in de mail de TIKKIE app. en claim deze actie met Eat Me Avocado.

Specifieke actievoorwaarden: 

Koop een 2- of 4-pack avocado bij een deelnemende supermarkt: COOP, Hoogvliet, Jan Linders, Vomar, SPAR of Marqt. Vraag via de TIKKIE app.  je geld terug. De actie loopt van 14 juni t/m 9 juli 2021. In de app. staat als einddatum 14 september 2021. Maximaal 2.000 cashbacks, Op=Op!
Lees meer over je avocadoplant kweken en Avocado salade.

Website

Via Eat Me

 Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

4 reacties