Duyvis® Oven Baked
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Duyvis® Oven Baked

Gratis Duyvis® Oven Baked

Probeer nu Duyvis® Oven Baked en krijg je aankoopbedrag terug via Tikkie.
Heb je zin in een heerlijke snack zonder schuldgevoel? Duyvis® Oven Baked heeft dezelfde heerlijke smaak als onze andere nootjes maar bevat minder vet! Duyvis® Oven Baked Sundried Tomato and herbs zijn heerlijke pinda’s in een krokant jasje met gedroogde tomaatsmaak. De smaak brengt je meteen in zomerse sferen.  Dankzij de unieke oven geroosterde technologie even krokant maar bevatten 30% minder* vet. Duyvis® Oven Baked Smoked Paprika zijn heerlijke pinda’s in een krokant jasje met gerookte paprikasmaak. Dankzij de unieke oven geroosterde technologie even krokant maar bevatten 30% minder* vet.

Hoe werkt het?

Duyvis® Oven Baked

  1. Scan de QR-code met de camera van je telefoon
  2. Koop een zak Duyvis Oven Baked Sundried Tomato & Herbs of Smoked Paprika
  3. Neem de bon mee bij de kassa
  4. Fotografeer de kassabon via de Tikkie app en krijg je aankoopbedrag terug

Specifieke actievoorwaarden: 

Geldig van maandag 19 juli t/m zondag 15 augustus 2021 bij aankoop van een zak Duyvis Oven Baked Sundried Tomato & Herbs of Smoked Paprika. Max één uitbetaling per deelnemer voor de hele actie. Overige acievoorwaarden zie Duyvis

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

1 reactie