Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Gratis DryNites 3-5 of 4-7

Gratis DryNites 3-5 of 4-7

Product

Je krijgt nu een probeer gratis coupon voor een pak DryNites maat 3-5 (16-23 kg) of 4-7 (17-30 kg).

Specifieke actievoorwaarden

Deze actie is geldig van 18 november 2019 t/m 18 februari 2020 en/of zolang de voorraad strekt. Minderjarigen zijn uitgesloten van deelname. De actie geldt uitsluitend voor DryNites® maat 3-5 en 4-7 Boy of Girl. De vergoeding voor een verpakking DryNites® maat 3-5 Boy of Girl bedraagt €6,81. De vergoeding voor een verpakking DryNites® maat 4-7 bedraagt €6,49. Iedereen die deel heeft genomen aan de actie op drynites.nl zijn, ontvangt per e-mail een coupon en kan gebruik maken van de actie. De coupon dient volledig ingevuld te zijn en voorzien van een geldige streepjescode.

Website

Via DryNites

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

7 reacties

 • Ik heb ze in huis. Bon opgestuurd dus geld zal ik binnenkort wel terug krijgen.

  Eerlijk gezegd vind ik ze tegen vallen. Leuk om ze zo uit te proberen maar ik koop ze niet meer.

  De inleggers die erin zitten kreukelen helemaal op en dat word een prop. Ze is tot nu toe (op een heel klein plasje na) gelukkig droog gebleven.
  Bij een grote plas denk ik dat het bed nat is. Ze vindt ze vind ze zelf ook niet meer lekker zitten ’s morgens.

  Een gewone pamper als die nog droog is gebruik ik gerust voor de volgend nacht. Dat durf ik met deze niet aan.

  Ik laat haar ’s avonds nog een keer plassen. Ze komt nu wel zelf uit bed om te plassen ’s nachts (de prinsessen mogen niet nat worden). Dan is zo’n broekje wel weer ideaal met aan en uit doen.

  Groetjes Anita