Dreft MaxPower
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis: Dreft MaxPower.

Gratis: Dreft MaxPower.

Dreft MaxPower vloeibaar afwasmiddel wordt geleverd in een ondersteboven fles zonder flipdop, zodat je kunt schoonmaken zonder gedoe.

  • Eenvoudig en moeiteloos schoonmaken, zelfs je vuilste potten en pannen
  • Ondersteboven fles zonder flipdop, zodat je kunt schoonmaken zonder gedoe
  • Dringt snel door in hardnekkig vet en maakt het zachter
  • Onweerstaanbare geur die je keuken lekker fris laat ruiken

Specifieke actievoorwaarden.

Deze Actie begint op 25/04/2022 en eindigt op 08/05/2022 en speelt zich uitsluitend in Nederland af in de fysieke winkels van Albert Heijn. Online aankopen komen niet in aanmerking voor deze actie. Voor de overige voorwaarden kun je hier terecht.
Noot redactie: Tikkie app geeft op 10 mei aan dat de actie nog 5 dagen loopt.

Website.

In de Tikkie app onder “deals”.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe