Gratis demo escape room
Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Gratis demo: Escape Room The Game

Gratis demo: Escape Room The Game

Identity Games heeft een nieuwe gratis demo ontwikkeld om een Escape Room The Game thuis te spelen. De demo duurt maar 15 minuten en is een goede introductie voor de ‘echte’ Escape Room bordspellen. De demo heet huisarrest en is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder;, ideaal nu we allemaal aan huis gekluisterd zijn. Identity Games brengt verschillende Escape Room bordspellen uit die je thuis kunt spelen. Zo hebben ze twee basis edities met ieder vier spellen: Escape Room The Game 1 en The Game 2, vanaf 16 jaar, maar hebben ze ook edities die je met het gezin kunt spelen. Met The Game: Jumanji Family Edition betreed je de magische wereld van Jumanji en duik je met drie spannende avonturen de gevaarlijke jungle in, waar je nooit weet wat je tegen gaat komen. Werk samen om de puzzels op te lossen en ontrafel het mysterie binnen 60 minuten.

Escape Rooms:

Er is ’s avonds of in het weekend genoeg te doen zonder de TV aan te zetten. Met Escape Room The Game kun je alleen of met z’n tweeën in twee spannende avonturen duiken waarmee je per mysterie 60 minuten zoet bent. Naast de spellen ‘Mad House’ en ‘Prison Island’ zit er ook nog een introductieavontuur bij.

Voor 3-5 spelers zijn er Escape Room The Game 1 en 2, en verschillende uitbreidingssets. Samen met je team leg je binnen 60 minuten verbanden tussen de, op het eerste oog, willekeurige aanwijzingen om zo drie codes te ontcijferen. Weten jullie te ontsnappen uit de vier verschillende escape rooms?

Mocht je toch met meerdere mensen onder 1 dak wonen, dan is Who’s the Dude? een aanrader. Met dit spel voer je in teams verschillende opdrachten uit, samen met de levensgrote opblaasbare? Dude. Probeer zo snel mogelijk te raden wat je medespelers uitbeelden en win het spel.

Speel jij graag spelletjes?

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

7 reacties

  • Ja, gezellig samen spelletjes doen! Op dit moment dammen mijn man en ik veel, kaarten veel, ouderwetse gezelligheid, veel lachen en met kinderen/oppaskinderen ouderwetse bordspelletjes, zoals Mens erger je Niet, Catan, Stratego, Monopolie. Bovenstaande games heb ik zelf geen ervaring mee, maar klinkt wel spannend!

  • Wij doen zeker graag spelletjes en nu de jongste 6 is en de oudste 14 hebben we ons meer toegelegd op familiespellen als Party & Co family en Triviant Family. Dit omdat die twee verschillende moeilijkheidsgraden hebben, terwijl je toch gelijktijdig kan spelen. Is leuk!

  • Ook een leuk spel voor de avonden als er niets op de tv is.
    Voor een mooi prijsje te koop, voor nog geen tientje.
    Veel spellen zijn erg duur en dan komt er niets van.