Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Gratis dagje uit voor het hele gezin- ‘Kom in de Kas’ 2019

Gratis dagje uit voor het hele gezin- ‘Kom in de Kas’ 2019

Tijdens ‘Kom in de Kas’ 2019 openen ongeveer 200 glasgroente-, potplanten- en snijbloemenbedrijven op 6 & 7 april de deuren voor het publiek. Dit jaar voor de 42e keer. Deze bedrijven verspreiden zich over 24 regio’s, dus er is altijd wel een open een kas in je buurt.

Kom in de Kas 2019

Tijdens dit weekend openen zo’n 200 glastuinders (groenten-, bloemen- en plantentelers) hun deuren. Het eerste weekend van april laten zij zien waar ze trots op zijn: de kunst van de teelt van mooie, verse, smakelijke, gezonde en veilige natuurproducten. De laatste jaren doen ook  andere agrarische bedrijven mee. Ook zetten enkele toeleveranciers hun poorten open. Het evenement is méér dan een kijkje achter de schermen. Een impressie uit 2017:

‘KomindeKas’ voor kinderen

Naast een kleurwedstrijd met een te downloaden kleurplaat is er ook een leuke ansichtkaarten actie. De ansicht met zaadjes heb je mee kunnen nemen van de open dag. Je kunt die zaadjes natuurlijk zelf zaaien of je doet mee aan de wedstrijd en je stuurt de kaart ver weg. De ontvanger mailt zijn ontvangstfoto naar world@komindekas.nl en de verste wint een prijs.

‘Kom in de Kas’ is het publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouwsector en wordt gefinancierd door de sector zelf en twee hoofdsponsors Rabobank & Interpolis.

Heb jij al eens een kijkje in de kas genomen?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Voeg commentaar toe