Tikkie terig Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Coca- Cola Zero Sugar Zero Caffeine

Gratis Coca- Cola Zero Sugar Zero Caffeine

Koop een blikje Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine in de supermarkt en vraag je geld terug.

Specifieke actievoorwaarden

Alleen geldig op een blikje 250ml Coca- Cola Zero Sugar Zero Caffeine. Gekocht bij een AH, spar, coop, plus of jumbo supermarkt. De actie loopt t/m 30 november 2021. De actie is verlengd. Op= Op!

Website

Via Tikkie tussen de Acties
De actievoorwaarden openen nog niet.
Er loopt ook een actie voor een gratis fles Coca-Cola Zero Sugar

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

2 reacties

  • Vanmorgen meteen gehaald met het boodschappen doen. Wel vind ik met Tikkie dat de ene bon het wel doet en de andere soms niet. Dan moet ik weer contact opnemen