Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Gratis: Babypakket van Jan Linders

Gratis: Babypakket van Jan Linders

Product:

Babypakket

Winkel:

Jan Linders

Specifieke actievoorwaarden:

Vraag het babypakket aan via het aanvraagformulier, binnen twee weken na de geboorte van uw baby. U ontvangt dan binnen drie weken een ansichtkaart thuis. Kom samen met deze kaart en uw geboortekaartje het pakket ophalen in uw Jan Linders supermarkt.

Website:

Link

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze Geld Terug Acties pagina, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen
Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Voeg commentaar toe