Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Atkins reep na registratie

Gratis Atkins reep na registratie

Product: Deze actie is van toepassing op alle Atkins 60 grams repen: Fudge Caramel, Chocolate Brownie, Chocolate Hazelnut Crunch, Chocolate Peanut Caramel, Coconut Almond Crisp en Double Chocolate.

Specifieke actievoorwaarden: Koop een Atkins reep in één van onderstaande supermarkten of drogisterijen en krijg je aankoop terug! Upload je kassabon in de Scoopy app of via de actiepagina en krijg het aankoopbedrag van je eerste Atkins reep terug!Vanaf nu krijg je gratis toegang tot de vele tips en tricks van onze diëtist en adviezen en inspiratie voor je nieuwe leefstijl. Maar naast al deze inspiratie kun je ook nog eens het aankoopbedrag van je eerste Atkins reep claimen met jouw unieke kortingscode na registratie. Het bedrag op de kassabon wordt 100% vergoed tot een maximum van € 2,56. Op=Op!

Website: via Scoupy

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

3 reacties