Gratis: Always Discreet

Product: 1 Always Discreet

Specifieke actievoorwaarden:
Wat moet je doen:

  1. Koop 1 Always Discreet product tussen 20/05/2019 en 16/06/2019 (inclusief) bij een Kruidvat winkel in Nederland.
  2. Omcirkel de datum en het bedrag van uw aankoop op uw kassabon.
  3. Vul uw volledige gegevens en uw bankrekeningnummer in (in blokletters) op de coupon.
  4. Stuur de ingevulde coupon samen met de kassabon binnen 14 dagen na uw aankoop en vóór 30/06/2019 (poststempel geldt als bewijs) in een envelop naar onderstaand adres (geen postzegel nodig):

Always Discreet 100% Refund Kruidvat
c/o HighCo DATA 14353
Antwoordnummer 03020
3000 WB Rotterdam

Uw terugbetaling zal op uw rekening gestort worden binnen een termijn van ongeveer 6 weken. 

Website: Kruidvat

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

1 reactie