Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Gratis: 1L fles Rivella Koolzuurvrij Lemon, Peach, Pomegranate of Elderflower

Gratis: 1L fles Rivella Koolzuurvrij Lemon, Peach, Pomegranate of Elderflower

Product: 1L fles Rivella Koolzuurvrij Lemon, Peach, Pomegranate of Elderflower

Specifieke actievoorwaarden: 

Alleen personen met een EU-IBAN van 18 jaar of ouder kunnen aan de Actie deelnemen.

2.Deelname aan de Actie is gratis en kan alleen gedurende de actieperiode, van 02-05-2019 tot en met 21-06-2019, hierna te noemen: de ‘Actieperiode’.

3. De Actie is van toepassing op de aankoop van een 1L fles Rivella Koolzuurvrij Lemon, Rivella Koolzuurvrij Peach, Rivella Koolzuurvrij Pomegranate en Rivella Koolzuurvrij Elderflower. Op www.rivella.nl/gratis, staat een foto van de Rivella smaakvarianten die meedoen aan de Actie, hierna: de ‘Actieverpakking(en)’.

4. De Actie is beperkt tot terug storting van het aankoopbedrag van één Actieverpakking, ook wanneer er meerdere Actieverpakkingen tegelijk zijn gekocht.

5. Het terug te storten bedrag is gemaximeerd tot  €1,65.

Website: Rivella

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

2 reacties