Thuisleven.com > Kinderen > Glowing Twinkle Stars van University Games (met winactie!)

Glowing Twinkle Stars van University Games (met winactie!)

Colorful Stars University Games

De laatste weken slapen de kinderen nauwelijks! We hebben geen rolluik en de rolgordijnen laten iets te veel licht door. Omdat we verhuisplannen hebben, laten we het maar even zo…
In de winter is er grappig genoeg het andere effect, het is dan namelijk te donker voor ze! Het lijken wel volwassenen die altijd klagen over het weer (te warm, te koud, te nat, te droog…). Maar dat “te donker” gaan we de komende winter periode wat aan doen.

Van University Games ontving ik namelijk drie verschillende verpakkingen Glowing Stars. In een verpakking vind je de sterren, maar ook plakmateriaal waarmee je de sterren kunt vast plakken. Het bevestigen van de sterren aan bijvoorbeeld het bed, de kast of een schrootjesplafond gaat erg eenvoudig. Je neemt namelijk wat van het plakmateriaal en plakt dit aan de achterkant van een ster. Vervolgens plak je het geheel op de gewenste plek, zorg er wel voor dat deze schoon is. Zo hecht het geheel beter en blijft het langer zitten.

Door natuurlijk en/of kunstlicht (lampen) laden de sterren zich op. Zodra het donker is zullen de sterren licht af geven. Er zit geen aan, -uit knop op de sterren. Maar na verloop van tijd zijn de sterren uitgebrand. Gelukkig zijn ze oneindig vaak op te laden met een lichtbron. Geven de lampen niet het gewenste effect dan kun je even met een zaklamp op de sterren schijnen. Hierna zullen ze harder gloeien.

Je bent jammer genoeg te laat! Deze winactie is afgelopen

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

32 reacties