NGGT Oppo Brothers Ice cream
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > ‘Love me or I’m free’ geldteruggarantie van Oppo Brothers Ice Cream

‘Love me or I’m free’ geldteruggarantie van Oppo Brothers Ice Cream

De promotionele actie ‘Love me or I’m free’ geldteruggarantie van Oppo Brothers Ice Cream. Dit aanbod is uitsluitend geldig voor aankopen van bakken Oppo Ice Cream 475 ml en Oppo Ice Cream 3×80 ml multiverpakkingen van ijsjes. Deze zijn voorzien van een promotiesticker.

Specifieke actievoorwaarden: 

Deze actie is uitsluitend van toepassing op promotionele verpakkingen van Oppo Brothers Ice Cream (bakken Double Salted Caramel, Colombian Chocolate & Hazelnut, Vanilla Pecan Praline, Simply The Zest, Caramel Chocolate Crunch, Very Almondberry; dozen met individuele ijsjes Salted Caramel, Madagascan Vanilla and Roasted Almonds, White Chocolate Sticks) voorzien van een promotiesticker. Als het product u niet bevalt, kunt u op de site restitutie van het aankoopbedrag vragen uiterlijk op 24 augustus 2021 om 23.59 uur. Om deel te nemen kun je tussen 19 mei 2021 en 11 augustus August 2021 een Oppo Brothers Ice Cream bak ijs of een doos met individuele ijsjes aanschaffen. De actie is van kracht zolang de voorraad strekt of tot de in deze voorwaarden vermelde einddatum. Elke geldige claim leidt tot teruggaaf van het op de kassabon voor het gekochte Oppo Brothers Ice Cream product vermelde bedrag, tot een maximum van €5,99.

Website

Via Oppo Brothers

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

3 reacties