Thuisleven.com > Geld Terug Acties

Geld Terug Acties

Net als op de ‘oude’ site, willen we weer een lijst van lopende 100% geld-terug-acties bijhouden. Ze staan op datum. Onderaan deze pagina, in de reacties, zijn de Kortingsacties te vinden.

100% Geld Terug Acties/ 100% Cash Back Acties:

Verlopen Acties:

Niet Goed Geld Terug Acties:

Indien u niet tevreden bent over het product kunt u aanspraak maken om het aankoopbedrag terug te krijgen, hiervoor moet u de stappen doorlopen die een bedrijf als voorwaarde stelt. Zo zijn er acties waarbij u het hele product op moet sturen. Lees dus eerst goed de gehele voorwaarden op de eigen site van het product alvorens u mee doet aan een actie. Mocht u besluiten mee te doen houdt er rekening mee dat ze bijna altijd vragen om een reden waarom u niet tevreden bent.
Kortom dit is niet hetzelfde als een geld terug actie maar wel heel fijn om zo kennis te maken met een product.

 Gratis aan te vragen

In dit blog verzamelen we alle gratis aan te vragen samples, proefnummers, proefjes, test oproepen en alle gratis aan te vragen Mama en Baby cadeaus.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

35 reacties