Genieten met Lays
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Geef iemand anders een zak Lays® chips cadeau

Geef iemand anders een zak Lays® chips cadeau

De Lay’s® kerstkaart vind je in het folderpakket van deze week.

Actieproduct

Lay’s® Sensations Thai Sweet Chilli 150 gr, Sensations Red Sweet Paprika 150 gr, Sensations Mexican Pepper 150 gr, Sensations Japanese Wasabi & Ginger 150 gr, Oven Baked Roasted Paprika 150 gr, Oven Baked Naturel 150 gr, Oven Baked Mediterranean Herbs 150 gr of Oven Baked Barbecue 150 gr.

Specifieke actievoorwaarden 

De actie loopt vanaf 16 december en Op=Op!

Website

Heb jij een Lay’s® kerstkaart ontvangen waarmee jij een gratis zak Lay’s® Oven Baked óf Lay’s® Sensations 150 gr kunt krijgen? Vraag dan op deze pagina jouw aankoopbedrag terug door je kassabon te uploaden en je gegevens in te vullen. De actie loopt via Lays

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

 

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe