Foodstars spaaractie AH
Thuisleven.com > Spaaracties > Foodstars spaaractie bij Albert Heijn

Foodstars spaaractie bij Albert Heijn

Spaar bij Albert Heijn de kaarten van Foodstars. Je kunt er kaartspelletjes mee spelen, als Foodstar Express en ze wijzen je op een gezonder alternatief in je voeding. Je kunt de speciale applicatie erbij downloaden voor nog meer diepgang.

Specifieke actievoorwaarden Foodstars: 

De Foodstars kaarten actie loopt bij Albert Heijn van 7 september t/m 4 oktober 2020. Iedere week is er een nieuwe kaartenset te sparen. De eerste week zijn dit de Bloemkoolbomen, Speurspruintjes, Ananassies, Banaandito’s, Makreelskaters en Sparkling Scuba’s.
De Foodstars kaarten bewaar je bij elkaar in het speciale bewaardoosje. Ontvang alleen van 7 september t/m 13 september dit bewaardoosje gratis bij Chiquita bananen.

Spel Foodstar Express set 1

Foodstar Express set 1Het memory spel van ongeveer 15 minuten is geschikt voor 3 tot 5 spelers vanaf 6 jaar. Train je geheugen en zorg dat er zoveel mogelijk Foodstars aan boord van de trein komen. Je hebt alle kaarten van set 1 nodig, schud ze en leg er één dicht midden op tafel. De rest van de kaarten deel je op tussen de spelers. Bekijk je kaarten en probeer de kleur, naam en symbool te onthouden en leg ze op een rij dicht voor je neer. De eerste passagier, de kaart in het midden wordt omgedraaid. De jongste probeert een passagier ( Foodstar kaart) aan te sluiten met dezelfde beginletter of kleur van het symbool. Deze kaart mag je ook uit andermans rij omdraaien. Zie de website voor de volledige spelregels.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

2 reacties