Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Festivent bij Geldersch Landschap & Kasteelen is feest voor het hele gezin!

Festivent bij Geldersch Landschap & Kasteelen is feest voor het hele gezin!

Zin in een leuk en verrassend uitje? Bezoek dan eens, in de maanden mei, juni of juli, hét Festivent dat altijd in een sfeervolle, groene omgeving plaatsvindt op een landgoed van het Geldersch Landschap & Kasteelen. Je wordt gegarandeerd getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten, met op de achtergrond een imposant kasteel. Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.

Zoveel te doen en te beleven

Het Festivent bij het Geldersch Landschap & Kasteelen staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Waar en wanneer?

In totaal worden er drie Festivents georganiseerd op verschillende locaties. Zo ben je op zondag 5 mei van harte welkom bij Kasteel Ammersoyen, dat strategisch ligt tussen Maas en Waal. Het enorme landgoed van Huis Verwolde is in het weekend van 15 en 16 juni het decor van het evenement. Bij het historische Kasteel Rosendael, dat is omringd door een prachtig park, kun je in de vakantieperiode op zaterdag 27 en zondag 28 juli terecht voor een zomers Festivent. Neem hier zeker even een kijkje bij de ‘Bedriegertjes’, een verrassende mozaïekvloer die wandelaars trakteert op stiekeme waterstraaltjes.
• 5 mei: Kasteel Ammersoyen – Ammerzoden, www.glk.nl/ammersoyen
• 15 – 16 juni: Huis Verwolde – Laren (Gld.), www.glk.nl/verwolde
• 27 – 28 juli: Kasteel Rosendael – Rozendaal, www.glk.nl/rosendael

Gratis kasteelbezoek

De toegangsprijzen voor het Festivent bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken, wel zo prettig op een warme dag. Wil je het kasteel op het landgoed ook van binnen bekijken? Bij Kasteel Ammersoyen en Huis Verwolde is de toegang tot het kasteel gratis als je het Festivent bezoekt. Bij Kasteel Rosendael is de kasteeltuin gratis te bekijken tijdens het Festivent. Hier betaal je wel € 5,- extra (speciaal tarief) om ook het kasteel te bezoeken. Tickets voor het Festivent zijn te bestellen via www.glk.nl. Meer informatie over de Festivents en andere activiteiten is te vinden op www.glk.nl/activiteiten.

Ga jij komend weekend al naar het  Geldersch Landschap & Kasteelen?

#persbericht

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Kastelen bekijken, ik ben er gek op.
    Ik Nederland, maar ook in het buitenland.
    Plan dat altijd in op onze vakanties.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics