Thuisleven.com
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Evenementen & festivals > Festivent bij Geldersch Landschap & Kasteelen is feest voor het hele gezin!

Festivent bij Geldersch Landschap & Kasteelen is feest voor het hele gezin!

Zin in een leuk en verrassend uitje? Bezoek dan eens, in de maanden mei, juni of juli, hét Festivent dat altijd in een sfeervolle, groene omgeving plaatsvindt op een landgoed van het Geldersch Landschap & Kasteelen. Je wordt gegarandeerd getrakteerd op een flinke dosis entertainment en de leukste activiteiten, met op de achtergrond een imposant kasteel. Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.

Zoveel te doen en te beleven

Het Festivent bij het Geldersch Landschap & Kasteelen staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Waar en wanneer?

In totaal worden er drie Festivents georganiseerd op verschillende locaties. Zo ben je op zondag 5 mei van harte welkom bij Kasteel Ammersoyen, dat strategisch ligt tussen Maas en Waal. Het enorme landgoed van Huis Verwolde is in het weekend van 15 en 16 juni het decor van het evenement. Bij het historische Kasteel Rosendael, dat is omringd door een prachtig park, kun je in de vakantieperiode op zaterdag 27 en zondag 28 juli terecht voor een zomers Festivent. Neem hier zeker even een kijkje bij de ‘Bedriegertjes’, een verrassende mozaïekvloer die wandelaars trakteert op stiekeme waterstraaltjes.
• 5 mei: Kasteel Ammersoyen – Ammerzoden, www.glk.nl/ammersoyen
• 15 – 16 juni: Huis Verwolde – Laren (Gld.), www.glk.nl/verwolde
• 27 – 28 juli: Kasteel Rosendael – Rozendaal, www.glk.nl/rosendael

Gratis kasteelbezoek

De toegangsprijzen voor het Festivent bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken, wel zo prettig op een warme dag. Wil je het kasteel op het landgoed ook van binnen bekijken? Bij Kasteel Ammersoyen en Huis Verwolde is de toegang tot het kasteel gratis als je het Festivent bezoekt. Bij Kasteel Rosendael is de kasteeltuin gratis te bekijken tijdens het Festivent. Hier betaal je wel € 5,- extra (speciaal tarief) om ook het kasteel te bezoeken. Tickets voor het Festivent zijn te bestellen via www.glk.nl. Meer informatie over de Festivents en andere activiteiten is te vinden op www.glk.nl/activiteiten.

Ga jij komend weekend al naar het  Geldersch Landschap & Kasteelen?

#persbericht

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Kastelen bekijken, ik ben er gek op.
    Ik Nederland, maar ook in het buitenland.
    Plan dat altijd in op onze vakanties.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics